Este amplasată central, în inima stațiunii Predeal, în apropierea gării și a pârtiei. Este o afacere de familie, pensiunea fiind deschisă în anul 2010 și bucurându-se de un decor original, inspirat de pasiunea proprietarilor pentru culorile aprinse, atmosfera rustică și dragostea pentru natură.

Pensiunea Regina este cotată la 4 stele. Are 15 camere, în general duble și triple, dar care se închiriază inclusiv în regim single. Clienții sunt așteptați într-un decor mai puțin obișnuit, cu ornamente pline de culoare și veselie. Pensiunea se bucură de faimă datorită celor 100 de ursuleți care împodobesc coridoarele casei.

Încăperile și saloanele de luat masa, dar și holurile pensiunii Regina din Predeal au un aspect primitor și plăcut, de interioare montane. Mobilierul este mai puțin obișnuit, și ca formă, și din punct de vedere al coloritului, lăsând impresia unui spațiu destinat distracției și relaxării totale.

Camerele duble ale pensiunii Regina din Predeal au o suprafață de 20 de metri pătrați fiecare și dispun de paturi matrimoniale, duble. Încăperile sunt spațioase și luminoase, au balcoane private și mobilier din lemn. Unele dintre camerele duble au aspect rustic, cu tavan acoperit cu bârne de lemn și mobilă joasă și drăgălașă, în timp ce alte camere duble au tavan obișnuit, iar mobilierul are o oarecare tentă de eleganță. La impresia de spațiu mare al camerelor contribuie piesele de mobilier de bună calitate, dar aflate în număr mic. Camerele sunt foarte practice și tihnite, cu pat prevăzut cu noptiere, comodă tv cu corp pentru adăpostirea frigiderului și spațiu de lucru sau relaxare sub forma unei mese cu două scaune. Dulapul pentru haine este din seria mobilierului masiv, de bun gust, cu capete rotunjite și pline de ornamente sculptate în lemn. Spațiul dulapului este mai mult decât generos pentru două persoane. Camerele duble sunt frumos amenajate, în combinații de culori vesele – alb cu roșu și albastru sau maro închis cu portocaliu și alb strălucitor. Pe jos se află mochetă groasă, iar încăperile dispun de izolare fonică. Băile sunt dotate cu mobilier modern și de foarte bună calitate. Toate băile camerelor duble au cabină de duș și sunt amenajate în culori jucăușe de albastru sau verde.

Camerele triple ale pensiunii Regina din Predeal sunt camere amenajate în stil rustic, luminos, cu bârne de lemn susținând tavanul și cu mobilier plin de veselie. Sunt camere de dimensiuni mari, de 24 de metri pătrați, și amenajate cu dormitor matrimonial și zonă de relaxare sub forma unei canapele mari. Canapeaua este extensibilă, astfel că poate fi cu ușurință transformată în loc de dormit. Decorul camerelor triple din cadrul pensiunii Regina din Predeal diferă de la o încăpere la alta, prin prisma culorilor, aranjamentului pieselor de mobilier și a ornamentelor. Impresionează în mod deosebit dulapurile cu uși sculptate sau mesele de toaletă cu colțuri rotunjite. Aceste camere dispun și ele de balcoane mari, astfel că sunt foarte luminoase și tihnite. Uneori, zona de dormit și cea de zi sunt separate prin mici paravane pictate, alteori se întrepătrund lăsând impresia unui apartament în spațiu deschis. Restul mobilierului cuprinde noptiere, o masă cu scaune pentru servit meniuri ușoare, comodă tv și dressing încăpător. Cele mai multe dintre camerele triple ale pensiunii Regina din Predeal sunt poziționate la mansardă și dispun de geamuri Velux, sporind astfel farmecul rustic al încăperii.

Citește și:  Banca Nationala a Romaniei, din Slatina : Obiective turistice Olt

Toatele camerele pensiunii Regina din Predeal sunt prevăzute cu televizor cu ecran plat și canale prin cablu, frigider cu minibar, acces la internet, telefon și serviciu de trezire. În băi, clienții dispun de uscător de păr, articole de toaletă oferite gratuit și prosoape curate.

Curățenia se face zilnic în camere, prilej cu care sunt schimbate și prosoapele. Lenjeria de pat este schimbată la fiecare 2 zile. În camere și pe coridoare domnește o ordine extraordinară.

În costul camerelor este inclus și micul dejun. Pensiunea Regina din Predeal este amenajată cu două saloane de servit masa, extrem de cochete și vesele. Decorul impresionează și aici prin ornamente colorate de genul lămpițelor, ramelor de tablou, ceasurilor de perete, păpușilor de pe scaune, blănițelor pentru pisicuțele pensiunii. Atmosfera este de căsuța de povești a lui „Heidi, fetița munților”. Tapițeria scaunelor este fermecătoare, unică, cu motive florale jucăușe.

Pensiunea Regina din Predeal dispune și de un bar deschis pe timpul serii. Se pot consuma cocteiluri alcoolice, specialități de cafea, sucuri naturale și tării.

La exterior, pensiunea Regina din Predeal este o construcție din piatră, cu balcoane din lemn. Fiecare balcon dispune de propriul desen sub forma ursuleților Haribo.

Parcarea se află în curtea interioară a pensiunii și este spațioasă.

Clienții acestei pensiuni s-au declarat fermecați de decorul ieșit din comun, de-o drăgălășenie și originalitate aparte. Curățenia exemplară și dimensiunea camerelor au fost pe gustul clienților. Micul dejun este satisfăcător pentru majoritatea celor cazați la pensiunea Regina din Predeal. Unele nemulțumiri s-au legat de calitatea conexiunii la internet.

pensiunea-regina-predeal.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.