Este amplasată în partea de est a județului Bihor, într-o localitate de munte, la capătul defileului Crișului Repede. Cadrul natural este de poveste, cu o atmosferă tihnită de munte, tipică satelor transilvănene.

Pensiunea Roua Munților din Vadu Crișului are aspectul unei căbănuțe de vacanță, cu 11 camere de mai multe tipuri. Este încadrată în categoria de 3 stele și se poate închiria complet de către grupuri mari de turiști. Camerele sunt de mai multe feluri, iar cele duble se închiriază și în regim single.

Camerele duble pot fi matrimoniale sau twin, cu un pat dublu mare sau 2 paturi de câte o persoană. Suprafața camerelor duble ale pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului este de 23 de metri pătrați, iar designul este elegant, de inspirație hotelieră. Mobilierul se compune din noptiere, comodă tv cu spațiu pentru frigider, dulap mare de haine și zonă de relaxare reprezentată de existența unui taburet ce poate fi atașat comodei tv pentru obținerea unui spațiu de lucru. Decorul este vesel și luminos, în combinații de culori vii – roșu, maro închis, alb strălucitor. Camera dispune de balcon. Pe jos, este mochetă groasă. Baia privată a camerei duble este luminoasă și amenajată în stil modern. Există cabină de duș, iar utilitățile sunt de calitate. Culorile dominante sunt alb și maro deschis.

Camerele triple ale pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului au o suprafață puțin mai mare, de 27 de metri pătrați și găzduiesc 3 persoane în cele două paturi disponibile – unul dublu, matrimonial și celălalt single. Există și varianta de cameră triplă cu 3 paturi de o singură persoană, pentru grupurile de prieteni. Camerele triple, indiferent de numărul paturilor, sunt luminoase și cochete, prin prisma culorilor vesele și a accesoriilor decorative – pernuțe, cuvertură de pat, lămpi, tablou. Comoda tv cu corp de frigider reprezintă, pe lângă noptiere, singura piesă de mobilier. Dulapul se află în micul vestibul amenajat la intrarea în cameră. Baia este identică cu cea de la băile duble, în culori plăcute, luminoase și dispune tot de cabină de duș.

Camerele cvadruple ale pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului măsoară 29 de metri pătrați și dispun de câte două paturi duble, matrimoniale, fiind ideale pentru cei care călătoresc în familie. Există două noptiere și comodă tv cu un taburet. Dulapul este spațios. În baie, turiștii se bucură de confortul specific celor 3 stele ale pensiunii. Camerele au balcon și dispun de lumină naturală.

Toate camerele pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului sunt prevăzute cu acces gratuit la rețeaua de internet wireless, balcon, televizor cu canale prin cablu tv, frigider cu minibar. Pe balcon se află și o zonă de relaxare compusă din masă cu scaune. În băi, se asigură produse cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Citește și:  Motel Roxana, Roata de Jos - Cazare România

În prețul camerelor nu intră micul dejun. Acesta poate fi inclus contra cost, la cerere. Se servește, la restaurantul pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului, în variantă clasică, la farfurie. Restaurantul pune la dispoziția clienților preparate specifice bucătăriei românești, stropite din greu cu tării alcoolice locale – vișinată și afinată. Sala de mese este amenajată în ton cu decorul camerelor, în combinații plăcute de roșu, maro închis și alb strălucitor. Mobilierul este din lemn, iar atmosfera este plină de veselie.

Pensiunea este dotată și cu un bar ce poate acomoda până la 35 de persoane. Se servesc băuturi locale și specialități alcoolice internaționale, la cerere.

Pe perioada verii, este disponibilă o terasă cu aspect rustic, compusă din spațiu de luat masa și facilități pentru grătar. Aici, se prepară și pizza pe vatră, plăcinte după rețete locale și alte bunătăți făinoase. Terasa dispune de mobilier simplu, dar practic, reprezentat de mese și bănci din lemn. Priveliștea terasei are în centru piscina descoperită, amenajată într-un spațiu verde și prevăzută cu șezlonguri și umbrele. Piscina este compusă din bazin pentru adulți si bazin separat pentru cei mici. De altfel, copiii au la dispoziție și un spațiu de joacă, cu leagăne și tobogan. Părinții au și ei la dispoziție locuri de relaxare în natură. Grădina pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului este amenajată cu mai multe leagăne mari de lemn, pentru adulți. Decorul este odihnitor, verde, marcat de aranjamente florale.

Pensiunea este ideală atât pentru sejururi de vacanță cu familia sau prietenii, cât și pentru cei aflați la cursuri de pregătire sau în team building. Astfel că există inclusiv o sală de conferințe, cu o capacitate de 40 de locuri. Facilitățile sălii de conferințe a pensiunii Roua Munților din Vadu Crișului implică acces la internet prin cablu și televizor cu ecran plat.

Parcarea privată este limitată. Are 10 locuri, deși sunt 11 camere de închiriat.

Turiștii cazați la pensiunea Roua Munților din Vadu Crișului au avut numai cuvinte de laudă la adresa serviciilor și personalului. Curățenia, amabilitatea proprietarilor și poziționarea au fost apreciate în mod deosebit.

pensiunea-roua-muntilor-vadu-crisului.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.