Este situată într-un decor natural superb, pe o pajiște întinsă, între comuna Runcu și Râul Alb. Pensiunea Runcu Stone a fost construită la o altitudine de 850 de metri, oferind spații de cazare celor veniți să se relaxeze la munte sau să descopere câteva obiective turistice fermecătoare din zonă: mănăstirea Runcu, Cheile Runcului și platoul munților Bucegi.

Pensiunea Runcu Stone este încadrată la categoria de 4 stele și se adresează turiștilor aflați în vacanță sau grupurilor de angajați aflați în team building. Per total, există 13 camere, destul de variate ca număr de paturi, suprafețe și costuri. Toate camerele sunt spațioase, pline de lumină și modern utilate.

Camerele duble ale pensiunii Runcu Stone se închiriază în variantă de paturi duble și pat matrimonial. Toate au suprafețe de câte 20 de metri pătrați și un decor foarte vesel și extrem de variat. Practic, nu prea există două camere identice. Paturile matrimoniale sunt paturi mari, comode și realizate din lemn. Paturile single sunt paturi cu aspect romantic, având cadru metalic cu câte 2 tăblii. În ambele cazuri, atmosfera este primitoare și modernă, inspirată când de nuanțele pastelate ale culorii albastre, când de căldura nuanțelor de galben și maro. Camerele sunt mari și pline de lumină, au balcoane private ce dau spre munții Făgăraș sau platoul Bucegi, iar mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare formată din scaune metalice și măsuță practică, dulap de haine înalt. Televizorul este prins pe perete. Baia este modern utilată, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele triple ale pensiunii Runcu Stone din Runcu dispun de suprafețe de 20 de metri pătrați și sunt ideale pentru familiile cu un copil. În componența lor intră un pat dublu matrimonial pentru părinți și un pat single pentru copil. Ambele paturi sunt din lemn. Restul mobilierului cuprinde noptiere, dulap mare de haine și zonă de relaxare cu scaune și măsuță de cafea. Camerele triple au și ele balcon cu vedere spre munți. Decorul este plin de lumină și veselie, în culori deschise de verde, albastru, gri sau bej. Baia camerei triple din pensiunea Runcu Stone este îmbrăcată în gresie și faianță de culoare albă și dispune de cabină de duș modernă.

Pensiunea Runcu Stone din Runcu oferă cazare și persoanelor cu dizabilități, într-o cameră special amenajată. Este situată la parterul pensiunii, asigurând un acces facil la interior. Are o suprafață de 23 de metri pătrați și facilități deosebite sub forma unei chicinete cu chiuvetă, cuptor cu microunde, mașină de spălat vasele și vesela necesară preparării meniurilor zilnice. Mobilierul se compune din pat matrimonial și o canapea extensibilă. Fiind o cameră destinată persoanelor cu dizabilități, dispune și de birou pentru supraveghetor. Decorul este primitor și plin de energie pozitivă, în nuanțe deschise de albastru și crem. Camera are balcon privat. Baia dispune de utilitățile speciale necesare persoanelor cu dizabilități și este modernă, prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Gara Vatra Dornei Bai : Obiective turistice Suceava

Pensiunea Runcu Stone din Runcu oferă turiștilor și un apartament, cu o suprafață de 32 de metri pătrați. Apartamentul este compus din cameră de zi și dormitor matrimonial, separate, în camere diferite. Poate acomoda până la 4 persoane, indiferent că e vorba de un cuplu cu 2 copii sau de 2 cupluri. Dormitorul are pat matrimonial, noptiere, dulap și zonă de relaxare. Este amenajat cu multă căldură, în combinații diverse de galben, roșu, portocaliu, alb și maro închis. Camera de zi are un aer modern și confortabil, fiind compusă din canapea extensibilă, măsuță de cafea, comodă tv și dulap. Baia se încadrează în stilul băilor clasice, cu utilități moderne – vas de toaletă, chiuvetă și cabină de duș.

Camerele pensiunii Runcu Stone din Runcu asigură clienților televizor cu ecran plat și canale tv prin cablu.

Micul dejun nu este inclus în prețul camerelor. poate fi comandat contra cost. Pensiunea Runcu Stone oferă turiștilor un salon de mese unde se pot savura specialități din bucătăria românească. Există și o bucătăria amenajată pentru clienți, unde aceștia își pot prepara singuri mâncarea. Pe terasa pensiunii Runcu Stone din Runcu, clienții au la dispoziție facilități pentru grătar.

Turiștii pensiunii se bucură de o zonă de agrement, aflată în interior și unde accesul este gratuit. Aici, se poate juca biliard sau tenis de masă. Copiii se pot juca în spațiile prevăzute special în aceste scopuri.

Pensiunea Runcu Stone din Runcu oferă inclusiv parcare privată spațioasă. Proprietatea se întinde pe o suprafață verde de 10 hectare, de-a lungul căreia turiștii se pot plimba și admira peisajele naturale montane.

Cei care s-au cazat la această pensiune au fost încântați de amplasamentul într-o zonă naturală cu peisaje de vis. Balcoanele camerelor s-au numărat printre punctele forte tocmai datorită vederii înspre munte. Personalul pensiunii Runcu Stone a satisfăcut așteptările clienților. Principalele critici s-au legat de calitatea facilităților și de confortul oferit în băi.

pensiunea-runcu-stone-runcu.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.