Se află în apropierea mănăstirii Voroneț și oferă cazare pentru 39 de persoane, în 18 camere. Pensiunea Sami din Voroneț este încadrată categoriei de 3 stele, dar asigură clienților săi confort și facilități caracterizate prin eleganță și bun gust. Datorită decorului și serviciilor, pensiunea Sami din Voroneț vine în întâmpinarea turiștilor aflați în sejururi private, dar și celor aflați în interes de serviciu.

A fost inaugurată în anul 2009, într-o zonă cu superbe peisaje de munte, dar arhitectura pensiunii Sami a fost inspirată mai degrabă de stilul modern, aproape urban, sub forma unei clădiri cu parter, 3 etaje și mansardă. Interiorul strălucește de curățenie, iar curtea interioară este amenajată cu flori și gazon bine întreținut.

Camerele pensiunii Sami din Voroneț sunt camere duble care se pot închiria și în regim single, în funcție de cerințele turiștilor.

Camerele duble matrimoniale au suprafețe de 14 metri și sunt cele mai numeroase – 14 la număr. Patul este dublu, ideal pentru cei care călătoresc în cuplu, având dimensiuni generoase. Unele dintre camerele duble matrimoniale ale pensiunii Sami din Voroneț au balcoane cu vedere la munte. Sunt camere foarte spațioase, inundate de lumina zilei și decorate ingenios cu un amestec de elemente moderne și elemente rustice. Pereții sunt albi, dar tavanul este susținut de bârne din lemn închis la culoare. Decorul este primitor, îndeamnă la relaxare, construit în jurul combinațiilor rafinate de alb, crem, portocaliu și maro închis. Mobilierul cuprinde noptiere, dulap de haine, spațiu de lucru sub forma unei mese cu scaun ce servește și drept comodă pentru televizor. În vestibul se regăsește spațiul pentru bagaje și cuiere pentru hainele de stradă. Baia camerei duble matrimoniale este foarte modernă, cu cabină de duș având cadă înaltă, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble twin ale pensiunii Sami din Voroneț au suprafețe de 14 metri și oferă cazare celor care călătoresc în afara cuplului. Există doar 4 camere twin în cadrul acestei pensiuni. Nu au balcon, dar sunt luminoase și elegante, respectând stilul impus deja de camerele matrimoniale. Mobilierul include noptiere, comodă tv separată de spațiul pentru lucru cu scaun, dulap de haine și zonă de bagaje în vestibul. Baia este spațioasă, în tonuri elegante de crem și maro, cu mobilier modern alcătuit din cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Pensiunea Sami din Voroneț dispune și de camere triple, amenajate în stil intim. Aceste camere au suprafețe de 20 de metri fiecare și se adresează cuplurilor cu copii, căci sunt amenajate cu un pat matrimonial pentru cupluri și un pat single. Aranjamentul camerei asigură intimitate și confort tuturor celor cazați la interior, căci paturile sunt poziționate în spații separate fie cu ajutorul mobilierului, fie cu ajutorul formei peretelui. Unele dintre camerele triple ale pensiunii Sami din Voroneț au aspectul unei suite. Fiecare pat dispune de noptiere, iar restul camerei cuprinde comodă tv, masă de cafea, spațiu de lucru cu scaun sau masă de toaletă, în funcție de cum este utilizată. Dulapul pentru haine și zona de bagaje se află în vestibul, ceea ce asigură încăperii impresia de spațiu generos. Baia este amenajată la fel ca cele din camere duble, în nuanțe de crem, bej și maro și dotată cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Universitatea Europeana Dragan din Lugoj : Obiective turistice Timiş

Se asigură sistem de încălzire, acces gratuit la rețeaua de internet, televizor și canale prin cablu, articole cosmetice gratuite și prosoape.

Prețul camerelor nu include micul dejun, care poate fi consumat contra cost în restaurantul pensiunii Sami din Voroneț. Restaurantul are un spațiu de 50 de locuri, amenajat în stil elegant, într-un decor primitor marcat de combinații de culori plăcute – roșu, galben, maro închis și alb. Mobilierul este modern, cu scaune cu spătar înalt, din piele artificială, iar mesele sunt de câte 4 persoane.

Restaurantul se află la parterul pensiunii Sami din Voroneț și este înconjurat, la exterior, de o terasă în aer liber, cu aspect pitoresc. Terasa are mobilier rustic, cu mese lungi și băncuțe de lemn lăcuit. Există și un bar unde se pot savura specialități alcoolice regionale. Terasa pensiunii Sami din Voroneț oferă facilități de grătar celor dornici să petreacă în stil pur românesc, într-un decor natural bucovinean.

Copiii sunt bineveniți la pensiunea Sami, având spații de joacă create special pentru ei. Parcarea se află în curtea interioară și este pusă la dispoziția clienților pensiunii și restaurantului în mod gratuit.

Turiștii care s-au cazat în camerele oferite de pensiunea Sami din Voroneț au apreciat dimensiunea și confortul camerelor, faptul că mobilierul este modern și de calitate, savoarea preparatelor culinare și priveliștile de vis, către munte. Camerele cu balcon au fost cele mai lăudate. La puncte slabe, turiștii s-au plâns de drumul de acces către pensiune, aflat în stare foarte proastă, lipsa frigiderului în camere și calitatea destul de slabă a sistemului de iluminat pe terasă.

pensiunea-sami-voronet.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.