Este amplasată într-o zonă liniștită a orașului, la o depărtare medie de centrul Aradului. Distanța este de 3 kilometri până la gară, în schimb pensiunea Sangria se află în imediata apropiere a ștrandului Neptun.

Pensiunea Sangria din Arad se află în categoria unităților de cazare de 3 stele și pune la dispoziția clienților săi 10 camere. Acestea sunt single, duble și triple, dar unele dintre ele se închiriază sub titlu de camere de lux.

Camerele single ale pensiunii Sangria din Arad sunt destul de mici, de numai 12 metri, fiind destinate exclusiv celor care călătoresc neînsoțiți. Patul este de o singură persoană. În ciuda suprafeței modeste, există zonă de relaxare sub forma unui mic spațiu de lucru prevăzut cu taburet. Televizorul se află suspendat pe perete. Camera poate părea neîncăpătoare, dar are un farmec plin de eleganță, datorită mobilierului de calitate, din lemn de culoare foarte deschisă și accesoriilor decorative. Predomină nuanțe pastelate de crem și bej, iar principala pată de culoare este asigurată de pernuțele decorative și husa patului, în nuanțe de violet deschis și violet închis. Per ansamblu, atmosfera este caldă și elegantă, lăsând impresia unei încăperi abia renovate.

Baia proprie este utilată în stil modern, cu mobilier de calitate, dar pe dimensiuni mici. Chiuveta este destul de mititică, fără picior. Există o cabină de duș, vas de toaletă și oglindă cu suport pentru pahare și produse cosmetice. Baia are un decor plăcut, de nou, destul de vesel, în combinații de alb și roșu, ceea ce distrage atenția de la suprafață.

Camerele duble ale pensiunii Sangria din Arad sunt ceva mai spațioase, ocupând o suprafață de 15 metri și dispunând de ceva mai multe piese de mobilier. Patul este dublu, matrimonial, iar camera se poate închiria și în regim single. Restul mobilierului este format dintr-o zonă de relaxare pentru o persoană, dar care ține, de fapt, loc de spațiu de birou, noptiere și spațiu de depozitare frigider. Pentru haine este prevăzut un dulap înalt, în același ton cu restul mobilierului. Baia privată are aceleași dimensiuni cu baia camerei single, iar mobilierul este tot de bună calitate. Baia dispune de cabină de duș.

Camerele duble, conform declarațiilor proprietarilor pensiunii Sangria din Arad, sunt de două feluri: standard și de lux. În ce privește însă suprafața, dotările, materialele textile și decorul, nu există diferențe între cele două tipuri de camere. Prețul este identic și la camerele duble standard și la camerele duble de lux. Unica diferență ține de locația camerei. Cele standard se află la mansardă, ceea ce duce la o vagă senzație de spațiu mai înghesuit. Camerele de lux se găsesc la etaj.

Citește și:  Monumentul CSH din Hunedoara : Obiective turistice Hunedoara

Camerele triple ale pensiunii Sangria din Arad dispun de o suprafață de-a dreptul generoasă, în raport cu camerele single și duble. Se întind pe 38 de metri și se bucură de un decor plin de eleganță și romantism. Camerele triple sunt alcătuite dintr-un pat matrimonial, dublu și încă un pat single, dispuse la oarecare distanță unul de altul. Camera triplă a pensiunii Sangria din Arad dispune și de o adevărată zonă de relaxare, sub forma unei canapele romantice, spațioase. Atmosfera este intimă, prețioasă și luminoasă. Decorul este același ca în toate pensiunea Sangria din Arad, în tonuri calde de crem, alb și violet, invitând la odihnă și relaxare. Restul mobilei din camera triplă include noptiere și spațiu de lucru cu taburet. Dulapul și comoda care adăpostește frigiderul sunt în același ton cu restul camerei.

Baia privată este și ea mai spațioasă, dar utilitățile sunt aceleași cu cele din toate băile pensiunii Sangria din Arad. Combinația de culori este un pic mai sobră și elegantă, de nuanțe de crem deschis și maro închis.

În pensiunea Sangria din Arad, camerele triple se închiriază în două variante: de camere triple pentru trei persoane și de camere matrimoniale, pentru tinerii căsătoriți. Între cele două variante, nu există diferențe de preț sau suprafață a camerei, ci de decor. Camera triplă dispune de o zonă de relaxare alcătuită dintr-o canapea de piele elegantă și măsuță de cafea cochetă, în timp ce camera matrimonială dispune de o zonă de relaxare cu aspect romantic, sub forma unei canapele îmbrăcate în material textil și accesorizată cu o grămadă de pernuțe drăgălașe. Camerele matrimoniale se pot închiria însă și în regim de triple.

Camerele pensiunii Sangria din Arad oferă turiștilor facilitățile aferente statutului de 3 stele: frigider, minibar, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu ecran plat și canale tv prin cablu, aer condiționat. În băi, se asigură articole cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Micul dejun nu este inclus în prețul camerei. Se poate servi contra cost, la restaurantul pensiunii Sangria din Arad. Există și terasă și grădină de vară. Pensiunea Sangria din Arad dispune de o piscină deschisă vara. Parcarea este gratuită pentru cei cazați în unitate.

pensiunea-sangria-arad.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.