Se află în centrul comunei Ceahlău, într-o zonă liniștită, destul de aproape de Castelul Cnejilor. Pensiunea Total dispune de 3 stele și oferă cazare tuturor celor dornici de evadare din cotidian. Camerele oferite spre închiriere sunt 6 la număr, dar corespund mai multor tipuri de turiști: în cuplu, în afara cuplului, cu copilul sau cu întreaga familie.

Camerele duble matrimoniale ale pensiunii Total din Ceahlău dispun de suprafețe de 18 metri. Patul este pentru cupluri, iar decorul primitor îi face pe turiști să uite că nu se află într-o locuință privată. Mobilierul este alcătuit din noptiere, măsuță cu taburete pentru relaxare, dulap înalt de haine și comodă pentru televizor. Atmosfera este caldă, datorită covoarelor de lână țărănești de pe jos, a lămpițelor foarte cochete și a accesoriilor textile în culori deschise. Baia camerei duble matrimoniale este amenajată foarte modern, cu cadă de duș rotundă, chiuvetă și vas de toaletă.

Un alt gen de cameră dublă în cadrul pensiunii Total din Ceahlău este camera twin, cu o suprafață ceva mai mare: de 25 de metri. Sunt disponibile 2 paturi de o persoană, total separate, noptiere, măsuță de cafea cu taburete și dulap pentru haine. Televizorul este prins pe perete. Decorul diferă de cel din camera matrimonială, dar transmite aceeași senzație de ospitalitate și căldură. Baia este prevăzută cu cabină de duș înaltă, chiuvetă și vas de toaletă.

Pensiunea Total din Ceahlău oferă cazare și în camere triple, ideale atât pentru grupurile de prieteni, cât și pentru cuplurile ce călătoresc cu copilul. O cameră triplă dispune de un pat matrimonial și o canapea extensibilă. Încăperea este spațioasă, iar canapeaua este așezată într-un colț ce conferă o oarecare intimitate. Face parte din zona de relaxare principală, alături de două fotolii și o măsuță decorativă. Camera triplă a pensiunii Total din Ceahlău asigură și loc de savurat cafeaua, sub forma unei măsuțe cochete cu taburete. Baia este prevăzută cu cadă de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Decorul este primitor, în combinații de culori calde: maro, alb, crem și negru.

Suita cu 2 dormitoare dispune de cea mai mare suprafață din cadrul pensiunii Total din Ceahlău, și anume 50 de metri. O suită se compune din 2 dormitoare, unul matrimonial, iar cel de-al doilea în variantă twin. Ambele au vedere la munte și dispun de noptiere, zone de relaxare și dulapuri de haine. Fiecare dintre cele două încăperi are propria baie privată, astfel că această suită poate acomoda în condiții ideale și 2 cupluri în același timp. Băile sunt luminoase, modern utilate cu chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș sau cadă.

Citește și:  Hala de Comert - azi Universitatea Oradea - Facultatea de medicina si farmacie : Obiective turistice Bihor

Peste tot în camerele pensiunii Total din Ceahlău, accesoriile textile sunt cele care asigură farmec și tihnă. Sunt accesorii unicat, fie că e vorba de covoarele țărănești de pe jos sau cuverturile de pat cu modele foarte vesele.

Se asigură clienților televizor cu ecran plat și canale prin cablu, frigider, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, prosoape, articole cosmetice gratuite. Uscătorul de păr este disponibil numai la cerere. Camerele sunt dotate cu sistem de încălzire centrală.

Micul dejun nu se regăsește în costul cazării. Poate fi comandat, contra cost. Restaurantul pensiunii Total din Ceahlău este amenajat în stil rustic, cu mobilier de lemn închis în decoruri marcate de ornamente murale din lemn. Atmosfera este plăcută, cu un strop de iz montan. Ferestrele numeroase ale restaurantului oferă clienților vedere la natură, astfel că pofta de mâncare este și mai mare. Restaurantul dispune atât de mese cu scaune, cât și de separeuri cu bănci îmbrăcate în piele artificială. În plus, pensiunea Total din Ceahlău dispune și de o terasă în aer liber, unde se poate savura cafeaua în zilele cu soare.

Clienții pensiunii au acces gratuit la facilitățile de grătar ale restaurantului, putându-și prepara carne și specialități în regim propriu.

Parcarea privată se află la dispoziția clienților, în mod gratuit. De la recepție se pot închiria biciclete. Check in-ul începe la ora 12:00, iar check out-ul se încheie la ora 11:30. Nu sunt primite animalele de companie.

Curățenia camerelor este principalul aspect care a impresionat pe clienții pensiunii Total din Ceahlău. Amabilitatea personalului și calitatea mâncării au fost pe gustul turiștilor care au lăudat în mod deosebit atitudinea prietenoasă a proprietarului. Raportul calitate preț se numără printre punctele forte. Unele plângeri s-au formulat în legătura cu amplasarea pensiunii la stradă și cu lipsa unor indicatoare de drum care să anunțe direcția spre pensiune.

pensiunea-total-ceahlau.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.