Se găsește în apropierea aeroportului Avram Iancu, într-o zonă de case private cu acces rapid spre centrul orașului Cluj Napoca. Pensiunea Zbor face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și este ideală pentru turiștii veniți să descopere obiectivele culturale și religioase ale zonei.

Pensiunea Zbor oferă cazare în camere mari și luminoase, dotate modern, dar cu un decor primitor, călduros. Se închiriază în variante de camere duble, triple și apartamente, fiecare dintre ele având balcon propriu și baie privată.

Camerele duble ale pensiunii Zbor din Cluj Napoca sunt matrimoniale sau twin, cu pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Suprafețele sunt de 18 metri pătrați. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare cu măsuță și scaune sau taburete, comodă tv ce poate fi folosită inclusiv ca spațiu de lucru, dulap de haine și zonă pentru bagaje, cu oglindă și cuiere. Decorul este elegant și vesel, combinând mobila de calitate cu accesorii decorative pline de culoare. Contrastul se concentrează pe 3 culori, de alb, negru și verde sau portocaliu, albastru sau roz. Pe jos se găsește parchet strălucitor, de calitate. În baie, turiștii se bucură de tot confortul asigurat de utilități moderne și bine întreținute: vas de toaletă, chiuvetă și cadă de duș.

Camerele triple ale pensiunii Zbor din Cluj Napoca sunt amenajate sub forma suitelor, pe suprafețe de 35 de metri pătrați. Dispun de un pat dublu, matrimonial și încă un pat single, amplasate în cele două dormitoare, despărțite de un vestibul spațios. Camerele triple dispun de o baie privată și un balcon propriu. Fiecare dintre cele două dormitoare este amenajat de sine stătător, cu noptiere, măsuță cu scaune, dulap de haine și comodă pentru televizor. Predomină combinațiile de culori între alb și maro închis, cu unele pete de culoare aprinse – maro, portocaliu, galben. În baie, se asigură cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Pensiunea Zbor din Cluj Napoca oferă cazare și în apartamente de lux, pentru familii cu 2 copii. Apartamentele de lux ocupă o suprafață de 45 de metri pătrați și dispun de toate facilitățile unui apartament privat. Se compun din dormitor, hol, cameră de zi și baie privată. Au și balcon pentru petrecerea unor clipe de relaxare în aer liber. Dormitorul poate fi în variantă matrimonială, cu pat dublu, sau în variantă twin, cu două paturi single. În camera de zi, se găsește o canapea extensibilă ce poate acomoda două persoane. Tot aceasta dispune de zonă de relaxare cu fotolii și măsuță de cafea, amplasate în fața televizorului. Există și zonă de servit prânzul sau cina, sub forma unei mese cu scaune înalte.

Apartamentele de lux ale pensiunii Zbor din Cluj Napoca sunt dotate cu bucătării moderne proprii, astfel încât turiștii pot lua mesele zilei în regim propriu. Bucătăriile sunt moderne și elegante, oferind aparatură electro casnică specifică, veselă și chiuvetă.

În camerele și apartamentele pensiunii Zbor din Cluj Napoca, turiștii au la dispoziție acces gratuit la rețeaua de internet, aparate de aer condiționat, frigidere, aer condiționat și televizoare cu programe prin cablu. În băi, se asigură prosoape curate și articole de igienă gratuite.

În costul camerelor nu este cuprins micul dejun. Acesta poate fi comandat contra cost în salonul special amenajat pentru prima masă a zilei.

Pensiunea Zbor din Cluj Napoca este prevăzută cu un living comun, foarte spațios și o bucătărie modernă, tot comună, dotată cu toate facilitățile necesare. Cele două sunt amenajate într-un spațiu deschis de 60 de metri, astfel că toți turiștii pot opta pentru cele 3 mese ale zilei în regim propriu, chiar la interiorul pensiunii.

Pensiunea Zbor din Cluj Napoca are propria parcare pe care o oferă gratuit clienților cazați în camere sau contra cost celor din afara pensiunii. Parcarea este spațioasă, de 600 de metri pătrați și se află sub permanentă supraveghere, prin sistem video. Turiștii care nu dispun de mașină personală pot cere la recepție și contra cost servicii de transport spre aeroport sau alte destinații ale zonei.

La pensiunea Zbor din Cluj Napoca, check in-ul se face cu începere de la ora 12:00, dar check out-ul trebuie făcut până în ora 11:00.

Cei care au avut ocazia să se cazeze într-una din camerele acestei pensiuni au lăudat în special curățenia și confortul camerelor. Personalul a fost pe placul celor mai mulți dintre clienți, iar faptul că pensiunea Zbor este amplasată în apropierea aeroportului o face ideală pentru turiștii aflați în zonă cu interes de serviciu. Nemulțumirile s-au legat de lipsa aerului condiționat în unele camere, de calitatea internetului și de micul dejun neîndestulător.

pensiunea-zbor-cluj-napoca.jpg

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ