Un grup de geologi rusi, in cursul unei expeditii, in Muntii Urali, facuta in 1991,  pentru a localiza un posibil zacamant de aur, a descoperit nenumarate spirale din metal, de origine necunoscuta. In timpul altor doua expeditii, efectuate tot in Urali, dar in locuri diferite, in apropierea unor cursuri de apa, la o adancime de 3-12 metri, au dat peste acelasi fel de spirale « imposibile ». Analizele facute au condus la concluzia ca obiectele respective ar avea o vechime de 80 000 – 318 000 de ani, adica ar proveni dintr-o epoca in care ar fi fost imposibila realizarea lor.Spirale imposibile- Rusia

Spiralele au dimensiuni diferite, variind intre 3 centimetri si 3/1000 milimetri. Studiindu-se la microscopul electronic, s-a dovedit ca structura lor este perfecta, neputand fi realizate decat prin « nanotehnologie » (tehnica moderna, capabila sa manipuleze materia la nivel atomic) si, mai mult, unele sunt facute dintr-un material al carui punct de topire este de 3410 grade Celsius. La cinci ani de la descoperirea spiralelor, Institutul de cercetari geologice, din Moscova, a ajuns la concluzia ca acestea nu pot fi decat de origine extra-terestra.

Cele mai mari dintre spirale (cele in jur de trei centimetri) sunt facute din cupru, iar cele mai mici, din metale rare, precum tungstenul (wolfram) si molibdenul (metal dur, de culoare alb – argintie, lucios, inoxidabil), foarte dense (folosite, in prezent, in producerea unor oteluri speciale, rezistente la coroziune, sau pentru filamentul becurilor). Aspectul spiralelor este foarte placut, arcuindu-se in jurul unui « nod », cu mare precizie.

Specialistii stiu ca regiunea Muntilor Urali este si una a industriilor secrete rusesti, dar chiar si analiza facuta in Marea Britanie, a spiralelor, confirma ca obiectele sunt anterioare aparitiei civilizatiei noastre. Prin urmare, spiralele « imposibile » din Urali raman, in continuare, un mare secret pentru specialisti si, in acelasi timp, o mare provocare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.