Amplasat pe bulevardul Independenței din Ploiești, Vigo Hotel este o experiență turistică în sine, prin prisma luxului, serviciilor și decorului pe care le oferă clienților aflați în zonă fie în interes de afaceri, fie pentru pura desfătare a simțurilor.

Vigo Hotel este, la origine, o construcție istorică a orașului, din secolul al XIX-lea, dar care a fost restaurată în întregime în anul 2007 și transformată într-unul dintre cele mai renumite hoteluri ale orașului Ploiești. Aparține categoriei de 4 stele și dispune de 24 de camere pe care le închiriază în mai multe variante.

Camerele duble standard ale hotelului Vigo din Ploiești au suprafețe de 18 metri pătrați și sunt mobilate în stil Belle Epoque. Paturile sunt matrimoniale, pentru cupluri, străjuite de noptiere. Zona de relaxare este amenajată în jurul ferestrelor, cu vedere la bulevard și un decor franțuzesc. Fotoliile au forma unor jilțuri regale, cu tapiserie de culoare roșie. Sunt disponibile mai multe zone de relaxare, inclusiv un fotoliu pentru citit și o băncuță cu tapiserie din mătase, așezată la baza patului. Pentru cei care vin la hotel Vigo din Ploiești cu probleme de serviciu, este disponibilă în cameră și o zonă de lucru, sub forma unui birou din lemn masiv cu scaun. Restul mobilierului este numeros și de cea mai bună calitate – dulăpioare pentru bunurile personale, comode cu sertare, dulap mare de haine. Decorul este format din combinații de culori imperiale, vișiniu cu auriu, și accesorii textile de foarte bun gust. Baia este spațioasă, prevăzută cu mobilier de ultimă generație și dispune de chiuvetă cu dulap, vas de toaletă și cabină de duș.

Hotel Vigo oferă cazare și în camere duble superioare. Acestea au suprafețe de câte 22 de metri pătrați fiecare și decoruri impresionant de elegante, datorită mobilierului, combinațiilor de culori și accesoriilor stilizate. Paturile sunt duble, extra large, înconjurate de noptiere. Zona de relaxare și zona de lucru sunt separate și de sine stătătoare – fotolii cu masă de cafea și birou cu scaun cu spătar înalt. Atmosfera este plină de eleganță, în combinații de culori vibrante – violet, auriu și roz. Mobilierul este masiv, din lemn lăcuit și cu ornamente de epocă. Cel mai impresionant detaliu al unei camere duble superioare în cadrul hotelului Vigo îl reprezintă candelabrul de cristal ce atârnă deasupra patului. Baia este spațioasă, cu lumină puternică și foarte modern utilată, cu cadă cu hidromasaj.

O parte dintre aceste camere duble superioare sunt amenajate în mod aparte, în stil romantic, de epocă și se închiriază în cadrul unui pachet special, pentru cupluri. Decorul este asemănător camerelor duble superioare, dar cada cu hidromasaj este amplasată în cameră, separat de baia privată.

Citește și:  Hotel Belvedere, Botoșani - Cazare România

Suitele hotelului Vigo din Ploiești se bucură de suprafețe generoase, de câte 36 de metri pătrați fiecare, și de un decor inspirat de Belle Epoque ce asigură tihnă desăvârșită și bucuria de a fi înconjurat de lucruri scumpe și elegante. Zona de relaxare pe timpul zilei și cea de odihnă nocturnă sunt separate, deși se află în același spațiu deschis. Camera de zi este dotată cu canapea extensibilă, în timp ce dormitorul este matrimonial, pentru 2 persoane. Predomină combinațiile de culori intense, pasionale – roșu, vișiniu, auriu și portocaliu – și numeroase detalii sub forma motivelor florale sau formelor geometrice. Unele suite dispun de decoruri inspirate de imprimeurile animale. Baia suitei este spațioasă, prevăzută cu cadă cu hidromasaj, chiuvetă și vas de toaletă. Aerisirea se face prin fereastră.

Peste tot în camere și suite, hotel Vigo din Ploiești asigură clienților săi facilități de lux: aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet, seif, frigider cu minibar, televizor cu ecran plat și programe tv prin cablu, facilități pentru prepararea băuturilor calde. Băile sunt amenajate în stil regal, îmbrăcate în marmură și dotate cu utilități de calitate excepțională, italiană – oglinzi big size, căzi cu hidromasaj sau dușuri. Clienții dispun în băi de halate, papuci de unică folosință, uscător de păr, prosoape și articole cosmetice gratuite.

Micul dejun se regăsește în prețul camerelor din hotel Vigo Ploiești. Se servește în regim de bufet la restaurantul Vigo, cu o capacitate maximă de 80 de locuri, într-o atmosferă romantică, intimă, specific franțuzească. Bucătăria este cu precădere românească, dar se servesc și meniuri internaționale.

Întrucât hotel Vigo din Ploiești este sinonim cu luxul și rafinamentul, clienții sunt invitați să petreacă momente de totală relaxare în cadrul barului deschis chiar în holul hotelului. Aici mobilierul reflectă mobila din camere, cu scaune aurite și cu tapițerie roșie, în jurul măsuțelor rotunde, cu picioare grațioase.

Turiștii au la dispoziție și alt gen de relaxare – zona spa. A fost amenajat un centru cu saună, jacuzzi și piscină interioară pentru cei care doresc să petreacă în stil regesc. Se oferă, contra cost, lecții de înot.

Decorul, curățenia, personalul și gradul de confort sunt principalele puncte forte ale hotelului Vigo Ploiești.

vigo-hotel-ploiesti.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.