Se găsește pe strada Şoimului, pe faleza superioară a Dunării, în centrul orașului Galați. Este amplasată în capătul unei alei înguste și cuprinde 3 corpuri de clădiri, dispuse sub forma literei U. Vila Belvedere din Galați face parte din categoria unităților de cazare de 3 stele și are de închiriat 29 de spații frumos amenajate.

Camerele vilei Belvedere din Galați sunt cu precădere camere matrimoniale și garsoniere, asigurând sejururi confortabile și plăcute. De la ferestrele camerelor se pot vedea în zare fie Dunărea, fie Munții Dobrogei, în funcție de amplasarea în cele trei corpuri de clădiri.

Camerele duble ale vilei Belvedere din Galați sunt camere în variantă matrimonială și variantă twin, căutând să răspundă ambelor situații – călătorie în cuplu sau în afara cuplului. Fiecare dintre aceste camere măsoară câte 30 de metri pătrați, impresionând datorită spațiului generos și numeroaselor piese de mobilier. Paturile sunt fie matrimoniale, fie single, încadrate de noptiere. Dulapul de haine este mare, prevăzut cu perne și pături suplimentare. Este disponibil și un spațiu pentru bagaje și cuier de genți. Zona de relaxare se compune fie dintr-o măsuță de cafea și scaune, fie din fotolii masive. Turiștii au la dispoziție comodă tv și corp de mobilă pentru frigider. Toate camerele duble ale vilei Belvedere din Galați dispun de balcoane private. Decorul diferă, în funcție de corpul de clădire în care se regăsesc camerele duble. Predomină două stiluri: cel romantic și modern, cu mobilier contemporan, din fier forjat și accesorii textile cochete, și stilul românesc, aproape rustic, cu mobilier din lemn masiv, încărcat cu ornamentații sculptate și accesorii textile ceva mai sobre. În ambele situații, turistul resimte atmosfera prietenoasă, datorită atenției la detalii și obiectelor decorative drăgălașe. Băile camerelor duble sunt suficient de încăpătoare și dispun de chiuvetă, vas de toaletă și cabină de duș pe colț. Produsele cosmetice din băi sunt asigurate în stil modern, sub forma dispozitivelor prinse pe perete, atât în cazul săpunului, cât și al gelului de duș. Există și dispozitiv cu dezinfectant pentru colacul de WC.

Turiștii care călătoresc cu partenerul de viață și copilul pot opta pentru cazare în apartamentele puse la dispoziție de vila Belvedere din Galați. Este vorba despre spații foarte mari, de 100 de metri pătrați, în cadrul cărora se asigură cameră de zi, dormitor, bucătărie, baie privată și terasă. Pot fi acomodate până la 5 persoane într-un astfel de apartament. Camera de zi este modern utilată, cu canapea și fotolii de piele, amplasate în jurul unei măsuțe decorative. Tot aici se află și o masă cu scaune pentru servirea unor gustări. Comoda tv și spațiul pentru bagaje sunt disponibile tot în camera de zi. Dormitorul se bucură de dimensiuni foarte mari și este prevăzut cu două paturi matrimoniale extra large, asigurând odihnă nocturnă desăvârșită. Dormitorul dispune de noptiere, dulap de haine foarte spațios și de un televizor prins pe perete. Terasa are ieșire din dormitor și reprezintă o adevărată grădină romantică, cu mobilier exterior din fier forjat, cu vedere la curtea verde a vilei Belvedere. Bucătăria este modernă, destul de spațioasă și este dotată cu chiuvetă, aragaz, dulapuri pentru vase. Decorul apartamentului este foarte prietenos, datorită combinațiilor de culori calde – cafeniu, roșcat, galben, crem și portocaliu. Baia este modern utilată, cu cabină de duș spațioasă, chiuvetă și vas de toaletă. Are fereastă, astfel că aerisirea se face în modul cel mai discret.

Citește și:  Casa Cziegler din Brasov : Obiective turistice Braşov

Unele dintre camerele și apartamentele vilei Belvedere din Galați oferă facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități. În rest, toți clienții vilei se bucură de acces gratuit la rețeaua de internet, aer condiționat, televizor și canale prin cablu, frigider, ferestre cu plase contra insectelor, apă plată gratuită în camere, telefon, prosoape curate, articole de igienă gratuite. Contra cost se asigură servicii de spălătorie și călcătorie, transport spre aeroport și servicii de secretariat. Recepția este deschisă nonstop.

Micul dejun este inclus în prețul cazării și se oferă sub formă de comandă, constând în produse tradiționale. La cerere, se prepară și meniuri vegetariene. Restaurantul vilei Belvedere din Galați servește cu precădere preparate din bucătăria tradițional românească, dar clienții pot comanda și bucate din meniurile internaționale.

Pentru petrecerea orelor de peste zi, vila Belvedere din Galați oferă grădină cu flori și verdeață, amenajată în stil romantic, cu numeroase mese și scaune din fier forjat.

Pentru mașinile turiștilor există numeroase spații de parcare, în curtea interioară a vilei Belvedere din Galați. Parcarea este gratuită.

Amabilitatea deosebită a personalului este aspectul cel mai des invocat de clienții vilei Belvedere din Galați. Fie că e vorba despre curățenia zilnică din camere, servirea meselor și recepție, angajații impresionează prin politețe, solicitudine și amabilitate. Confortul camerelor și locația vilei sunt și ele printre lucrurile apreciate de către turiști. Atmosfera în sine a fost pe gustul tuturor celor cazați. Singurele minusuri au fost legate de drumul de acces către vila Belvedere din Galați.

vila-belvedere-galati.jpg

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.