Este amplasată central, între plajă și băile de nămol, în apropierea parcurilor și a câtorva obiective turistice comerciale. Vila Brâncoveanu se numără printre unităţile de cazare cele mai vânate de către turiști, datorită serviciilor și mai ales datorită plajei private de care dispune. Aici, turiștii pot face plajă în condiţii occidentale, îmbinând peisajele românești cu amenajările inspirate de vacanţele pe plaiuri străine.

Vila Brâncoveanu din Eforie Sud este, la origine, o clădire cu valoare istorică, construită după primul război mondial. Actualii proprietari au decis să o transforme într-un loc de care să se bucure toată lumea, astfel că au renovat-o și deschis-o sub formă de unitate de cazare, începând cu anul 2013. Vila Brâncoveanu din Eforie Sud este încadrată categoriei de 3 stele.

Construcţia are 3 nivele și dispune de 8 camere și 3 apartamente diferite. Camerele duble se pot închiria și în regim single și sunt de 2 feluri.

Camerele duble cu balcon au o suprafaţă de 16 metri și un decor idilic, inspirat de căldura soarelui, lumina zilei, culoarea nisipului și veselia florilor de vară. Camerele sunt spaţioase, cu paturi matrimoniale pentru cupluri. Se îmbină confortul camerelor cu utilitatea mobilierului și atmosfera pur estivală. Camerele duble au noptiere, dulap mare de haine, spaţiu pentru ţinut bagajele, comodă tv și taburet. Ultimele două elemente pot fi folosite și ca spaţiu de lucru. Camerele duble cu balcon oferă turiștilor șansa de a savura cafeaua în intimitatea unei terase de lemn private, cochete și tihnite. Decorul este plin de veselie, cald, primitor, în combinaţii de culori pastelate – alb, albastru, auriu, roșu și crem. Mobilierul este personalizat, nu are aspectul mobilierului rece de hotel. În baie, zona de duș este separată de vasul de toaletă printr-un paravan de zid sau o perdea colorată.

Camerele duble standard ale vilei Brâncoveanu din Eforie Sud sunt ceva mai micuţe, ca și suprafaţă, măsurând 14 metri pătrați, dar respectând același decor idilic, floral, feminin. Patul este matrimonial, iar restul mobilierului cuprinde noptiere, dulap de haine, spaţiu pentru bagaje, comodă tv cu taburet, ca zonă de lucru. Contrastul blând dintre culoarea albastră a pereţilor și cea galbenă a podelei duce cu gândul la peisajele de plajă. Baia este foarte luminoasă, dotată cu cabină de duș cu perdea.

Apartamentele duble ale vilei Brâncoveanu din Eforie Sud măsoară 30 de metri pătrați și sunt dispuse pe nivele diferite. Se compun din 2 dormitoare, cu scară interioară. Unul dintre dormitoare, cel principal, este matrimonial, ideal pentru cupluri, iar cel de-al doilea dispune de 2 paturi de o persoană, aflate la mansardă. Se menţine același aspect vesel, de vară, în nuanţe pastelate și cu accesorii textile de cea mai bună calitate. Culoarea predominantă a mobilierului cochet este cea a fildeșului. Baia din apartamentul dublu al vilei Brâncoveanu Eforie Sud este spaţioasă și modernă, cu zonă de duș separată prin perete fals de zona compusă din vasul de toaletă și chiuvetă. Aerisirea se face prin fereastră.

Citește și:  Clădirea Colegiului Național “Moise Nicoară”: Obiective turistice Arad

Vila Brâncoveanu oferă spre închiriere și un apartament de 3 camere cu 2 băi. Este vorba despre două dormitoare, unul matrimonial și unul twin, și o cameră de zi. Fiecare dintre cele două dormitoare are propria lui baie, asigurându-se un plus de intimitate chiar și în cazul cuplurilor care călătoresc cu familia sau prietenii. Decorul este în nuanţe de alb și galben pastelat, cu accente de culoare oferite de motivele florale ale așternuturilor sau accesoriilor decorative. Dormitoarele dispun de masă de toaletă cu oglindă și dulap de haine. Băile sunt luminoase și cochete, cu mobilier modern amenajat în stil intim.

Toate camerele și apartamentele vilei Brâncoveanu din Eforie Sud asigură clienţilor frigider cu minibar, televizor cu ecran plat și programe tv prin cablu, acces gratuit la reţeaua de internet, așternuturi din bumbac. În băi, turiștii au la dispoziţie prosoape de bumbac și accesorii de igienă gratuite.

Vila Brâncoveanu nu dispune de restaurant, însă clienţii pot folosi bucătăria comună, dotată cu toate cele necesare și chiar și facilităţile pentru grătar ale terasei. Terasa este acoperită, putând funcţiona ca zonă de servit masa chiar și în timpul mai puţin prietenos.

Curtea interioară a vilei Brâncoveanu din Eforie Sud este amenajată cu spaţii de petrecere a timpului în aer liber. Parcarea mașinilor se face însă la stradă.

Vila Brâncoveanu din Eforie Sud este renumită datorită plajei private de care dispune la o depărtare de numai 200 de metri. Aici sunt amenajate umbreluţe de stuf și șezlonguri contra cost. Plaja este foarte aglomerată, dar clienţii vilei Brâncoveanu se bucură de regim preferenţial având, la cerere, umbrele și locuri rezervate.

Cei care s-au cazat la vila Brâncoveanu din Eforie Sud au apreciat curăţenia, decorul și stilul romantic al încăperilor și coridoarelor. Gazda s-a dovedit ospitalieră și promptă, fără a invada intimitatea clienţilor. Nemulţumirile s-au legat de lipsa aerului condiţionat, a plaselor de ţânţari și micului dejun.

vila-brancoveanu-eforie-sud.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.