Este amplasată în apropierea aeroportului din Iași, la numai 3 kilometri distanță, și în apropierea gării, la 7 kilometri distanță. Deși nu este poziționată în centrul Iașiului, pensiunea Vila Grande se bucură de aprecierea turiștilor datorită curățeniei exemplare și a ospitalității personalului.

Vila Grande se află în imediata vecinătate a campusului universitar Tudor Vladimirescu, astfel că vecinătățile sale sunt vesele și pline de viață. Dispune de 15 camere spre închiriere și este încadrată la categoria 3 stele.

Există mai multe tipuri de camere: single, duble, triple și cameră cu jacuzzi. În cazul șederii îndelungate sau a turiștilor veniți în grup, se pot face unele reduceri în ce privește costul cazării. Camerele, la origine, sunt toate duble, majoritatea putându-se închiria în regim single.

Camerele dispun de un pat matrimonial sau câte două paturi single. Suprafața camerelor este de 30 de metri pătrați și în facilitățile prevăzute intră un balcon cu vedere la grădină, aer condiționat, frigider cu minibar și televizor cu programe prin cablu. De reținut că în cameră mobilierul este destul de puțin, dar practic. Cu excepția patului, se mai regăsește o singură piesă, sub forma unei comode tv la baza căreia este adăpostit și frigiderul. Camerele sunt amenajate în stil spartan, oferind strictul necesar, cu așternuturi albe, paturi lungi și mobilier de lemn închis la culoare. Singura combinație de culori este cea clasică, de alb și maro închis. Perdelele reprezintă o pată de culoare binevenită – roșii, verzi sau roz. Baia privată este utilată modern, cu mobilier curat, simplu și practic. Există aerisire printr-o fereastră de termopan. Baia dispune de cabină de duș.

Camerele duble cu cadă spa dispun de o suprafață și mai mare, de 40 de metri pătrați. Sunt spațioase și luminoase, dormitorul având un oarecare aer de loc de lucru din pricina mobilierului gen birou care marchează zona de relaxare a încăperii și a jaluzelelor de la fereastră. Nu există scaune și fotolii, ci doar o masă lungă pe care este așezat televizorul. Dulapul pentru haine este încăpător. Baia este mare și luminoasă, cu cadă cu hidromasaj.

Camera triplă este confortabilă, cu o suprafață generoasă de 45 de metri pătrați. Dormitorul constă în trei paturi single, comode și cu spații mari între ele. Restul mobilierului este asemănător celui din restul pensiunii Vila Grande, cu un ușor iz de birou, constând în mai multe măsuțe de lucru, pe care se află și televizorul. Camera dispune de baie privată cu cabină de duș.

Citește și:  Monumentul Eroilor din Gura Humorului : Obiective turistice Suceava

Toate camerele au ferestre de termopan cu plase de țânțari, asigurându-se o bună aerisire la orice oră din zi sau noapte. Ferestrele sunt mari și într-unele dintre camere sunt în număr de 3, ceea ce sporește impresia de luminozitate și spațiu.

Conform celor 3 stele alocate, pensiunea Vila Grande din Iași asigură aer condiționat, acces gratuit la rețeaua wireless, frigider cu minibar, facilități pentru călcat hainele și ventilator. În băi, se găsesc articole de toaletă gratuite, prosoape și uscător de păr.

Unele camere dispun de balcon cu vedere la oraș, altele dispun de balcon cu vedere la grădină. În niciuna dintre încăperile pensiunii Vila Grande nu este permis fumatul. Pentru această îndeletnicire a fost amenajată o zonă specială.

Micul dejun este inclus în prețul camerei. Se servește în cadrul restaurantului sau pe terasă, în lunile de vară.

Vila Grande organizează numeroase evenimente private. Fie că este vorba de petreceri mari – nunți, botezuri, banchete studențești – sau de petreceri restrânse, de genul aniversărilor și meselor festive, restaurantul pensiunii Vila Grande pune la dispoziția turiștilor o sală frumos amenajată, preparate culinare de calitate și un personal instruit la standarde înalte.

De altfel, ospitalitatea și politețea personalului pensiunii Vila Grande a fost cel mai des pomenit de către clienți la capitolul „puncte forte”. Curățenia camerelor și confortul s-au numărat și ele printre aprecierile clienților. Datorită personalului și decorului interior al camerelor, pensiunea Vila Grande din Iași este ideală pentru turiștii aflați în trecere, în interes de serviciu.

Check in-ul începe cu ora 14:00, iar check out-ul trebuie încheiat până în ora 12:00. La recepție, plata se face în numerar sau cu cardul, în funcție de preferințele clientului.

vila-grande-iasi.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.