Este amplasată în vecinătatea portului turistic din Sfântu Gheorghe, foarte aproape de locul de vărsare al Dunării în Marea Neagră, iar calea de acces spre vilă este pe apă. Vila Magic Delta este încadrată la categoria 3 stele hoteliere și dispune de 31 de locuri de cazare în camere single și duble, cu posibilitatea instalării de paturi suplimentare.

Reprezintă un loc ideal pentru vacanţe în natură. Zona este ideală concediilor de odihnă, asigurând o completă rupere de cotidian și o întoarcere în sânul naturii. Vila Magic Delta caută să îmbine confortul și distracţia, oferind nu doar spaţii de cazare, ci și spaţii de distracţie. Per total, vila dispune de 13 camere.

Camerele single ale vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe au suprafeţe de câte 15 metri fiecare și sunt prevăzute cu paturi single. O astfel de cameră este pe cât de simplă, pe atât de confortabilă și tihnită, având în vedere că și mobilierul și decorul sunt din lemn. Piesele de mobilier sunt practice și se compun din noptieră, zonă de relaxare cu măsuţă de cafea și scaune, dulap mare de haine. Camera are un aer rustic, pereţii fiind îmbrăcaţi în lambriuri de lemn, în timp ce mobilierul este realizat din lemn în forme și finisaje foarte simple și plăcute. Datorită ferestrei mari, turiștii se pot bucura de lumină naturală sporită. Încăperea transmite căldură și intimitate. Fiecare dintre camerele single se bucură de balcon privat cu vedere de vis spre Dunăre. Baia corespunde necesităţilor și este dotată cu utilităţi moderne. Dispune de cădiţă de duș cu perdea, chiuvetă și vas de toaletă.

Camerele duble ale vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe sunt camere exclusiv matrimoniale și au aceeași suprafaţă ca și în cazul camerelor single – 15 metri. Diferenţa ţine de existenţa celui de-al doilea pat twin. Camera este, astfel, mai puţin spaţioasă la prima vedere. Paturile sunt comode și lungi, asigurând odihnă desăvârșită pe timpul nopţii, iar restul mobilierului cuprinde noptiere sub forma unui raft prins pe perete, zonă de relaxare formată din măsuţă de cafea cu scaune și 3 dulapuri înalte de haine. Decorul este rustic, cu pereţii îmbrăcaţi în lambriuri de lemn și cu mobilier din lemn deschis la culoare. Covorașele și tablourile asigură un strop de drăgălășenie, cu toate că atmosfera camerelor duble este menită să apropie spiritul turiștilor de natura înconjurătoare, prin lipsa accesoriilor decorative. Există balcon privat pentru fiecare dintre camerele duble ale vilei Magic Delta din Sfântu Gheorghe. Baia este spaţioasă, plină de lumină și prevăzută cu toate utilităţile specifice secolului XXI, adică vas de toaletă, chiuvetă și cădiţă de duș cu perdea. Aerisirea se face prin fereastră.

Citește și:  Mănăstirea Locurele: Obiective turistice Gorj

Peste tot în cele 13 camere ale vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe, turiștii au la dispoziţie aparate de aer condiţionat, acces gratuit la reţeaua de internet, articole de igienă gratuite, prosoape și uscător de păr. Nu există televizor, ţinând cont de faptul că zona este ideală pentru cei dornici să întrerupă chiar și temporar legăturile cu restul lumii.

Micul dejun este inclus în preţul cazării la vila Delta Magic din Sfântu Gheorghe și se servește în salonul de mese sub forma bufetului continental. Salonul de mese este amenajat în totală armonie cu decorul interior al camerelor, având aspect rustic datorită pereţilor construiţi din lambriuri de lemn și a mobilierului simplu și practic din lemn natural. Tot salonul pare desprins dintr-o poveste de munte.
În cadrul salonului se regăsește și barul vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe, unde se pot servi specialităţi de cafea sau diverse băuturi răcoritoare. La exteriorul vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe, turiștii au la dispoziţie o terasă în aer liber, cu vedere la Dunăre.

Distracţia în aer liber este garantată în cadrul sejururilor petrecute la vila Delta Magic din Sfântu Gheorghe. Curtea este amenajată cu numeroase spaţii de joacă, atât pentru adulţi cât și pentru cei mici. Trambulină, tenis de masă și joacă în aer liber sunt doar câteva dintre facilităţile asigurate.

Activităţile sportive sunt diverse. Se poate juca volei de plajă, fotbal, badminton, iar la interior sunt disponibile jocurile de cărţi.

Există și servicii contra cost, oferite de personalul vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe numai la cerere: închiriat echipament pentru pescuit, ghid pentru pescuit, organizare evenimente, plimbări cu căruţa, plimbări pe apă cu șalupa, foc de tabără.

Plimbările cu șalupa se fac în Delta Dunării și propun trasee către locurile cele mai frumoase și liniștite ale Deltei. Personalul vilei asigură și transportul de la vilă spre Mahmudia sau Mirighiol, contra cost.

Locaţia, personalul și raportul calitate preţ reprezintă punctele forte ale vilei Delta Magic din Sfântu Gheorghe. Turiștii au fost încântaţi de vederile oferite de camere și de liniștea înconjurătoare. Au lăudat dotările din baie, dar s-au plâns că nu există serviciu de curăţenie pe durata sejurului. Semnalul wifi este slab.

vila-magic-delta-sfantu-gheorghe.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.