Se află pe strada Plopului din Urziceni, la câteva minute de mers pe jos de centrul orașului. Vila Royal dispune de 12 camere matrimoniale și se încadrează categoriei unităților de cazare de 3 stele.

Între camere se face diferență de suprafață și facilități, existând camere matrimoniale standard și camere matrimoniale de lux.

Camerele standard măsoară fiecare câte 9 metri pătrați și se adresează cuplurilor, fiind prevăzute cu pat dublu, încadrat de noptiere. Datorită suprafeței mici a camerei standard, mobilierul nu este foarte numeros. Se asigură comodă pentru televizor cu rafturi, oglindă, dulap mare de haine, așezat în cameră și loc de depozitat bagajele sub forma unei banchete. Există și birou cu scaun, pentru petrecerea momentelor dedicate navigării pe internet. Camera matrimonială standard din cadrul vilei Royal Urziceni este prevăzută cu balcon ce asigură vedere la grădina interioară a unității de cazare. Decorul camerei este sobru, în nuanțe de maro închis și negru, dar lumina naturală asigură un grad de ospitalitate și confort. Baia este destul de modern utilată, cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă. Sunt disponibile și spații de depozitare a prosoapelor sau produselor cosmetice.

Vila Royal din Urziceni oferă cazare și în camere duble de luxe, acestea fiind prevăzute tot cu pat matrimonial, pentru cupluri. Aceste camere sunt ceva mai mari, având suprafețe de câte 12 metri pătrați fiecare. Decorul și mobilierul diferă foarte mult de cele ale camerelor standard. Patul este încadrat de noptiere. Atașat patului se află o banchetă cu mai multe funcționalități, iar deasupra patului există o etajeră modernă. Zona de relaxare este tihnită, alcătuită din două fotolii moderne și măsuță de cafea. Dulapul pentru haine are dimensiuni satisfăcătoare și dispune și de oglindă. Alăturat se regăsește un al doilea corp gen dulap, cu spații de depozitare pentru bunurile de mici dimensiuni sau pentru obiectele decorative. Comoda pentru televizor reprezintă o piesă de mobilier înaltă și cu numeroase spații de depozitare – rafturi și sertare. Decorul camerei surprinde prin accente foarte moderne și o combinație de culori elegantă: alb, roșu, gri și negru. Majoritatea pieselor de mobilier sunt realizate pe comandă și au modele inspirate de imprimeurile animale. Pereții sunt parțial îmbrăcați în tapet de culoare roșie. Doamnele își pot pregăti înfățișarea în oglinda foarte mare pusă la dispoziția lor, în cameră. Balconul camerei matrimoniale de luxe asigură priveliște la grădina interioară a vilei Royal din Urziceni. În baie, sunt disponibile utilități moderne, sub forma cabinei de duș, a chiuvetei și vasului de toaletă.

Citește și:  Bustui lui Constantin C. Giurescu din Odobesti : Obiective turistice Vrancea

În costul cazării, turiștii beneficiază de anumite facilități, specifice standardului de 3 stele a vilei Royal din Urziceni: aparate de aer condiționat, acces gratuit la rețeaua de internet wireless, televizor cu programe prin cablu, frigider, încălzire centrală, articole cosmetice gratuite și prosoape. Ferestrele de termopan sunt dublate de plase contra insectelor.

Tot în prețul cazării se regăsește și micul dejun. Restaurantul vilei Royal din Urziceni este amenajat într-un salon elegant, dar intim, cu o atmosferă romantică, în nuanțe rafinate de crem și maro închis. Sunt disponibile 24 de locuri, iar bucătăria are specific tradițional românesc. La cerere, se pot servi preparate din meniurile internaționale.

Restaurantul se continuă cu o terasă exterioară, amenajată în pavilioane rustice, unde deseori se organizează evenimente private. Aici se pot desfășura nunți, botezuri și petreceri tematice. Terasa este prevăzută cu mobilier din răchită și are în componență și un bar amenajat în stil modern. Este amplasată în vecinătatea piscinei. Vila Royal din Urziceni pune la dispoziția clienților și o zonă de grătar, cu toate utilitățile asigurate.

În ceea ce privește agrementul, clienții vilei pot beneficia de terenuri de tenis de câmp și de o piscină modernă. Parcarea este asigurată în mod gratuit celor care se cazează în camerele vilei.

Principalele aspecte lăudate de turiștii care s-au cazat la vila Royal din Urziceni sunt calitatea așternuturilor și saltelelor ce garantează odihnă nocturnă desăvârșită. Atitudinea personalului și decorul camerelor matrimoniale de luxe au fost și ele pe placul clienților. Plângerile au vizat funcționarea defectuoasă a unora dintre utilitățile băii și faptul că la micul dejun cafeaua se consumă contra cost.

vila-royal-urziceni.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.