A fost inaugurată în primăvara anului 2014 și face parte din categoria unităților de cazare de 4 stele. Vila Tisa se află în localitatea Ocnele Mari, la distanțe mici de principalele obiective turistice ale zonei, adică salina Ocnele Mari și lacul sărat cu același nume.

Vila Tisa dispune de 12 spații de cazare, ideale pentru cei care călătoresc în vacanță sau în interes de serviciu. Camerele sunt disponibile sub forma studiourilor cu balcoane și a apartamentelor.

Studioul cu balcon din cadrul vilei Tisa, Ocnele Mari, este amenajat sub forma unei camere duble cu paturi twin, pe o suprafață de 25 de metri. Studioul are în componență și spațiu pentru prepararea meselor, sub forma unei chicinete dotate cu cuptor cu microunde, aragaz, frigider, chiuvetă, fierbător electric, facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei. Toată vesela necesară este pusă la dispoziția clienților în dulapurile chicinetei.

Aceasta se prelungește cu o zonă de servit mâncarea – o masă cu scaune. În rest, studioul din cadrul vilei Tisa are aspectul unui dormitor clasic, în variantă twin. Este vorba despre 2 paturi single, noptiere, zonă de relaxare cu fotolii din piele și dulap de haine. Decorul este contemporan, cu mobilă modernă și confortabilă. Camerele sunt luminoase și mari și se bucură și de balcoane cu vedere la grădină. La cerere, sunt disponibile paturi suplimentare. Baia unui studio asigură utilitățile specifice – cadă de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Apartamentele din cadrul vilei Tisa din Ocnele Mari au suprafețe generoase de 38 de metri fiecare și se compun din cameră de zi și dormitor. Suita este prevăzută cu balcon privat și baie. Camera de zi se bucură de spațiu mare, în cadrul căruia se regăsesc și zona de relaxare și cea de preparare a mâncării. Chicineta dispune de dotările necesare și asigură și mai multe spații de servit masa. Sunt, per total, 6 locuri în jurul a două măsuțe. Zona de relaxare este reprezentată de o canapea extensibilă, acompaniată de o măsuță decorativă. Tot aici se află și comoda tv. Dormitorul apartamentului din cadrul vilei Tisa, Ocnele Mari, este în variantă twin, cu 2 paturi single alăturate. Se mai găsesc dulap de haine, spațiu cu oglindă și cuier în vestibul, fotolii pentru relaxare. Decorul este realizat în jurul combinației clasice, de culori în nuanțe de alb și crem și cafeniu. Baia este modern utilată, cu duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Citește și:  Hotel si Casino Minerva din Craiova : Obiective turistice Dolj

În studiourile și apartamentele vilei Tisa din Ocnele Mari, turiștii beneficiază de acces gratuit la internet, televizor cu canale prin cablu, telefon, radio, ceas deșteptător, frigider, prosoape, articole cosmetice gratuite, uscător de păr și ventilator contra căldurii.

Nu se servește niciuna dintre mesele zilei în cadrul vilei, întrucât aceasta nu are restaurant. Turiștii sunt încurajați să folosească chicinetele de la interiorul camerelor și sala de mese comună sau să mănânce în restaurantele din jurul vilei Tisa. Cel mi apropiat local se găsește la 1 kilometru distanță, iar cel mai apropiat magazin alimentar se află la numai 500 de metri distanță de vila Tisa. În schimb, turiștii au la dispoziție o terasă de vară, în aer liber, prevăzută cu facilități de grătar. Aici, își pot savura cel puțin două dintre mesele zilei.

Vila Tisa din Ocnele Mari asigură, contra cost, servicii de curățătorie chimică și spălătorie. Ca și relaxare, este disponibil un mic centru spa unde clienții se pot bucura de saună uscată, cadă cu hidromasaj și servicii de masaj. Accesul în această zonă se face contra cost.

Parcarea privată este gratuită și se află în curtea interioară a vilei Tisa din Ocnele Mari.

Confortul și curățenia camerelor sunt principalele aspecte pozitive ale acestei pensiuni. Turiștii s-au declarat încântați de decorul modern al încăperilor și mobilei și de dotările complete ale chicinetelor. Parcarea din curte și discreția gazdelor s-au aflat și ele printre lucrurile apreciate. În schimb, clienții vilei Tisa din Ocnele Mari s-au plâns de lipsa aerului condiționat și de suprafețele destul de mici ale apartamentelor.

vila-tisa-ocnele-mari.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.