Este amplasată într-o zonă de natură fermecătoare, pe malul râului Şucu, fiind înconjurată de spații verzi și peisaje pitorești. Se află la o oarecare distanță de centrul orașului. Vila Şucu din Poiana Mărului a fost dată în folosință în anul 2008 și este cotată la categoria 3 stele. Oferă cazare în 8 camere amenajate în stil rustic, iar grupurile mari pot închiria întreaga pensiune sau mai multe camere separate, în funcție de preferințe. Oricare dintre încăperi poate fi rezervată și în regim single.

Vila Şucu din Poiana Mărului este o construcție din lemn și piatră și dispune de parter, etaj și mansardă. Camerele sunt duble, triple, cvadruple și există și un apartament. Se oferă toate facilitățile specifice statutului de 3 stele.

Camerele duble ale vilei Şucu din Poiana Mărului sunt în variantă de camere matrimoniale și twin, respectiv cu un pat mare sau 2 paturi separate. Per total, vila Şucu din Poiana Mărului dispune de 5 camere duble, fiecare având o suprafață de 14 metri pătrați și un aspect intim, rustic. Cele aflate la mansardă au pereți din lemn, lucru ce contribuie la impresia de încăpere primitoare. Mobilierul se compune din noptiere, zonă de relaxare sub formă de măsuță din lemn cu scaune, dulap de haine foarte încăpător. Televizorul este suspendat pe perete, astfel că masa zonei de relaxare poate fi utilizată, la nevoie, și ca spațiu de lucru. Decorul este tipic românesc, simplu, practic și în combinații de culori foarte vesele, ce diferă de la o cameră la alta. Așternuturile de pat sunt creponate, cu modele dintre cele mai năstrușnice. Unele dintre aceste camere au vedere la munte, altele spre râu. Baia camerelor duble din vila Şucu, Poiana Mărului, sunt încăpătoare, moderne și practice. Dispun de cabină de duș și restul mobilierului aferent – vas de toaletă și chiuvetă. Aerisirea se face prin ferestre.

Camerele triple ale vilei Şucu din Poiana Mărului ocupă fiecare o suprafață de 18 metri și sunt prevăzute cu un pat dublu, matrimonial și încă un pat single. Mobilierul este cel de strictă necesitate, adică noptiere, scaune pentru relaxare și dulap de haine foarte înalt, din lemn natural. Atmosfera este tot veselă, în tonuri calde de maro deschis și combinații de roșu, alb și galben, în funcție de modelul covorului, culoarea perdelelor și a lenjeriei de pat creponate. Baia este mare și modernă, prevăzută cu cabină de duș, chiuvetă și vas de toaletă.

Apartamentul vilei Şucu din Poiana Mărului are o suprafață de 24 de metri pătrați și este ideală pentru două cupluri sau familiile cu 2 copii. Apartamentul dispune de două dormitoare și 2 băi private. Dormitorul principal este matrimonial, iar cel de-al doilea este în variantă twin, cu două paturi single. Ambele dormitoare dispun de balcon și ferestre foarte mari, ce contribuie la aspectul de încăperi luminoase. Culorile sunt vii, jucăușe, diferite și merg de la combinații de roșu și galben până la combinații de alb și violet. Mobilierul se compune din noptiere, dulap de haine, zonă de relaxare sub forma scaunelor. În fața intrării în apartament se găsește un soi de terasă privată interioară, unde turiștii pot savura o cafea pe fotolii sau pot răsfoi reviste. Băile sunt încăpătoare, cu utilități moderne și aerisire naturală prin fereastră. Dispun de cabine de duș.

Toate camerele vilei Şucu din Poiana Mărului asigură clienților aer condiționat, acces liber la rețeaua de internet wireless, televizoare clasice (cu tub) și canale prin cablu, serviciu de trezire. În baie, turiștii se vor bucura să descopere produse cosmetice gratuite, prosoape și uscător de păr.

Micul dejun intră în costul cazării. Se oferă în restaurantul vilei Şucu din Poiana Mărului. Turiștii pot savura cafeaua pe terasă și există chiar și o grădină amenajată în stil romantic, pentru clipele de destindere a sufletului. Restaurantul poate fi închiriat pentru petreceri private restrânse, cel mai adesea găzduind petreceri aniversare pentru copii. Bucătăria este cu specific românesc, dar cele mai apreciate sunt deserturile, torturi și prăjituri, preparate în casă, după rețete savuroase și cu ingrediente naturale.

Pe terasa vilei Şucu din Poiana Mărului sunt asigurate facilități pentru grătar. Vila dispune și de un living comun cu televizor cu ecran plat și zonă de relaxare. De asemenea, există și o bucătărie privată, dotată cu toate utilitățile, dar care oferă acces exclusiv în cazul grupurilor de turiști ce închiriază întreaga vilă.

Vila Şucu dispune de parcare privată, grădină traversată de râu, spațiu amenajat pentru joaca celor mici.

Această unitate de cazare este o afacere de familie, înființată de doi tineri pasionați de călătoriile în lume. Ei s-au angajat să ofere turiștilor vilei Şucu din Poiana Mărului tot confortul întâlnit de ei, în timpul vacanțelor, peste hotare.

Conform turiștilor, vila Şucu din Poiana Mărului satisface cele mai pretențioase standarde în ce privește curățenia, ambientul primitor și atitudinea gazdelor.

vila-ucu-poiana-marului.jpg

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ