Ziua de 1 iunie nu înseamnă doar începutul verii, ci şi începutul distracţiei, în acest spirit deschizându-se şi Aqua Park Braşov (Smile Aquapark), cel mai mare parc acvatic din România. Locul unde distracţia este cuvântul de ordine, răcoarea şi relaxarea, un stil de viaţă ardent căutat în zilele toropitoare de vară, atrage mii şi mii de oameni, dornici să-şi ocupe timpul cu câteva ore minunate, sub razele soarelui.

Interesul acestora crește şi datorită faptului că Smile Aquapark din Braşov are cea mai înaltă multipistă din ţară. În plus, cu o suprafaţă de 4000 mp, Aqua Park Braşov are şi cele mai mari tobogane din România, barurile şi restaurantele fiind pentru toate gusturile. Fie că veniţi cu prietenii, fie cu familia, Smile Aquapark din Braşov pare cel mai potrivit loc pentru a vă răcori în zilele călduroase de vară.

Mai mult decât atât, indiferent de aşteptările pe care le aveţi, în Aqua Park Braşov veţi găsi exact ceea ce căutaţi: şapte tobogane de apă, printre care şi un tobogan multipistă, 5 baruri, unul dintre acestea aflându-se în apă, o piscină unde vă veţi putea relaxa, River-ul, patru terenuri de fotbal şi, bineînţeles, o scenă destinată evenimentelor, respectiv concertelor. Pe lângă toate acestea, şezlongurile sunt gratuite; nu trebuie să uităm, totodată, nici de vestiarele ce dispun de dulapuri, acestea fiind construite cu mult bun gust.

Citește și:  Monumentul Eroilor din Fieni : Obiective turistice Dâmboviţa

aqua-park-brasov.jpg

În sfârşit, dacă locuiţi în Braşov sau în apropierea acestui oraş ori, pur şi simplu, doriţi să vă faceţi vacanţa la munte, atunci, fără doar şi poate, trebuie să mergeţi la Aqua Park Braşov (Smile Aquapark). Însă, înainte de toate, trebuie să ştiţi că are program zilnic, de la orele 09:00 la 19:00. În ceea ce privește preţurile, în timpul zilelor lucrătoare, mai cu seamă luni-vineri, vă va costa 30 lei/ adult, iar în weekend, 40 lei.

De asemenea, şi în zilele de sărbătoare, vă va costa tot 40 lei/ adult. Copiii sub 1,30 m plătesc doar 5 lei, însă trebuie să fie însoțiți de un adult. Aceştia vor avea la dispoziţie locuri special amenajate, iar în cazul în care vă temeţi pentru siguranţa lor, trebuie să staţi fără griji, întrucât salvamarii sunt cu ochii în patru. De menţionat, de asemenea, este faptul că temperatura apei din bazine este 26 grade Celsius. Smile Aqua Park din Braşov se află în cartierul Nouă.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.