In jurul deliciosilor biscuiti Oreo s-a crea o adevarata cultura. Ei sunt consumati ca atare sau sunt ingredientul principal al unor retete de dulciuri. Insa, depasind nivelul culinar, biscuitii Oreo au patruns si in minunata lume a artei asa ca in randurile si in imaginile de mai jos va vom prezenta cum arata o opera de arta in crema biscuitilor Oreo.

Ideea de a transforma biscuitii in veritabile opere de arta apartine artistei Judith G. Klausner, o adevarata artista in domeniul culinar, pasionata in acelasi timp si de cultura vintage. Ce se intampla cand dragostea pentru accesoriile vintage se imbina cu pasiunea pentru deliciosii biscuiti? Biscuitii Oreo sunt transformati in camee.

Cameele delicioase fac parte dintr-un inedit proiect artistic in cadrul caruia Judith G. Klausner a folosit numeroase alimente pentru a le transforma in opere de arta. Pe langa biscuiti, artista a mai folosit cereale, paine toast, condimente si branzeturi.

Pentru a realiza frumoasele camee in crema biscuitilor Oreo, artista a folosit instrumente speciale de sculptura iar rezultatele sunt uimitoare, dupa cum puteti observa si in imaginile urmatoare.

Citește și:  Pictorul Auguste Renoir, cel care a pus bazele impresionismului
Opera de arta din Oreo, Foto: laughingsquid.com
Opera de arta din Oreo, Foto: laughingsquid.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.