Office on Demand , serviciul celor de la Windows are putea insemna o noua era pentru utilizatorii pachetului de aplicatii Office. Asta pentru ca multe din noile functii ale pachetului Microsoft Office 13 se bazeaza pe sistemul cloud-based tot mai utilizat in lumea cibernetica. Un mod facil de a avea acces la propriile documente de pe orice calculator, serviciul Office poate veni pe piata drept o concurenta puternica pentru alte servicii de acest gen precum Dropbox.

Cum instalez Office on Demand pe calculator1

Serviciul Office on Demand permite utilizatorului care are un cont pe Office 365 sa foloseasca Office pe orice calculator cu sistem de operare Windows 7 sau 8 cu conexiune la Internet. Tot ce va trebuie este un calculator pe care il puteti folosi pentru a va modifica si documentele de pe SkyDrive, iar dupa ce va delogati, documentele se vor afla in siguranta, caci nimeni nu le poate accesa.

Cum instalez Office on Demand pe calculator?

Pasii sunt simpli. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti cu atentie cele explicate mai jos. ATENTIE: pentru a avea acces la acest serviciu trebuie sa aveti o varianta legala de Office 2013.

1. Cautati pagina virtuala Office.com unde va logati folosind contul dumneavoastra Microsoft.

2. Dupa ce v-ati logat, in partea inferioara a ecranului veti vedea Office on Demand care va pune la dispozitie acces la Office Word, Excel, Acess, PowerPoint si Publisher Publication. Pentru a incepe sa instalati serviciul in calculator trebuie sa alegeti unul din cele cinci servicii.

Citește și:  Empire State Building – 10 milioane de cărămizi pentru o clădire de 449 metri înălțime

3. Dupa ce dati click pe unul din cele cinci servicii fie va aparea o imagine care va cere acordul sa instalati add-on-ul, fie acesta se va downloada singur, in functie de browserul de web pe care il folositi. In cazul in care vi se cere, trebuie sa permiteti accesul la download pentru acest add-on. Daca instalarea nu porneste imediat, incercati din nou sa scoateti aplicatia.

Cum instalez Office on Demand pe calculator11

4. Dupa ce aplicatia este instalata, Office on Demand se va activa si in cazul unor browsere web vi se va cere permisiunea de lansare a programului, pe care trebuie sa o acordati pentru ca acesta sa porneasca.

5. Dupa ce Office s-a incarcat, vi se va cere contul si parola Microsoft si, in urma completarii acestora, veti putea folosi Office.

Trebuie sa stiti ca Office On Demand nu functioneaza fara conexiune la Internet, astfel ca , daca aveti acces la un calculator care nu este conectat la internet nu veti putea duce la indeplinire nici una din actiunile descrise mai sus. Cu cat mai des folositi serviciul, cu atat acesta va deveni mai performant caci va mentine in memorie cache aplicatiile folosite mai des. In cazul in care vreti sa stergeti istoria cache, tot ce trebuie sa faceti este sa dezinstalati aplicatia sau sa stergeti memoria cache a browserului web folosit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.