Freedom Jazz Festival este un nou eveniment cultural care aduce in prim plan muzica jazz romaneasca si internationala. De pe 19 si pana pe 21 iulie, cei din Vama Veche, insa si iubitorii de jazz din intreaga tara se pot bucura de muzica lor favorita pe plajele vamei romanesti. Biletele evenimentului au fost deja puse in vanzare, acestea fiind disponibile pe Eventim.ro si primele 1000 de bilete au un pret promotional.

La festivalul de Jazz sunt invitati atat artisti romani, cat si artisti de talie internationala, printre care se numara: Berti Barbera, Corneliu Stroe si Balcanamera, Romanian Power Trio, Marius Popp Quartet, Raul Corsac Quartet, Basorelief, Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, Adi Tatrade Fusion Dynasty si Mike Gorodoja si Blue Spirit, Boo Boo Davis, Billy Cobhan, Johny si Mozes Rosenberg, Blood Sweat and Tears, Sergio Mendes si Brasil 2012, Nights of Jazz si invitatul special Philip Catherine.

Printre inovatiile Freedom Jazz Festival se afla proiectul lui Marius Mihalache intitulat I Like Romania, un melanj de clubbing-etno-jazz care se bazeaza pe muzica romaneasca tratata intr-un mod modern, care are si influente din jazz-ul contemporan. Iubitorii de jazz isi vor gasi in acest festival artistii preferati si se vor putea bucura de muzica preferata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.