Lucrările de modernizare a Parcului Central din municipiu au fost finalizate, iar zălăuanii se pot bucura de acum de noile facilități și opțiuni de a-și petrece timpul liber.

Modernizarea parcului aduce un beneficiu tuturor care își vor petrece timpul liber în parc. Există posibilități de recreere pentru toți zălăuanii, și nu numai, indiferent de vârstă. În urma lucrărilor de modernizare, spațiul verde a fost reamenajat, aleile pietonale au fost extinse și reabilitate, s-a construit o pistă de biciclete și s-au amplasat rasteluri, scările de pe mijlocul parcului sunt reabilitate, locul de joacă a fost dotat cu echipamente noi de joacă, cascada și fântâna arteziană au o cu totul altă înfățișare, iar pasionații de cățărături au posibilitatea de a practica acest sport pe noul perete amplasat în parc.

De asemenea, tot parcul a fost dotat cu mobiler urban nou – bănci, coșuri de gunoi – și cișmele cu apă potabilă. Nu au fost uitate nici animalele de companie pentru care a fost amenajat un spațiu special. Împătimiții internetului au la dispoziție două antene wireless. Pentru persoanele vârstnice s-a amenajat o terasă cu mese de șah, dar și o terasă de șah mare. Tot în cadrul proiectului, lângă sala de sport din parc, a fost amenajată o parcare. Întreaga zonă de agrement este împrejmuită.

Citește și:  Muzeul Arhitecturii Populare din Curtișoara: Obiective turistice Gorj

urcare-in-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
alei-pietonale-din-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
fantana-arteziana-din-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
alei-din-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
copaci-din-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
amenajare-din-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg
trepte-din-parcul-central-din-zalau-judetul-salaj.jpg

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.