Ce poate fi macabru sau terifiant într-o simpatică păpușă Hello Kitty, atât de iubită de către cei mici? Nimic – în afară de situația în care păpușa ar fi bântuită de spiritul unei femei torturate și omorâte și în capul drăguței păpuși s-ar descoperi craniul femeii!

Cazul din Hong Kong a fost unul dintre cele mai tulburătoare cazuri de tortură și crimă scoase la iveală de către poliție. Iar singurul motiv pentru care a fost descoperit a fost păpușa Hello Kitty, crezută a fi posedată de spiritul femeii moarte.

Crima Hello Kitty

Hello Kitty1

Totul a început cu o fată de 14 ani care a mers la poliția din Hong Kong spunând că păpușa ei Hello Kitty este bântuită de femeia torturată și omorâtă la ea în apartament. Se întâmpla în 1999, iar polițiștii, în pofida declarației ciudate, merg la locație pentru a investiga.

În apartament, polițiștii vor găsi diverse indicii tulburătoare: urme vechi de sânge, dinți de om, părți de organe în frigider și craniul unei femei ascuns în capul unei mari păpuși-sirenă Hello Kitty (o păpușă cu cap de pisicuță și trup de sirenă). Astfel a ieșit la iveală o crimă terifiantă, la care fata de doar 14 ani a fost complice.

Femeia omorâtă era Ah Map (sau Fan Man-yee), o femeie tânără dependentă de droguri care se prostitua. Unul dintre clienții ei obișnuiți era implicat în diverse afaceri ilegale, în special legate de droguri; acesta obișnuia să o brutalizeze, de aceea femeia refuză să îl mai vadă. Greșeala sa cea mai mare a fost că i-a furat din portofel 4000 de dolari. Deși i-a dat înapoi speriată de amenințările acestuia, el o va răpi în ideea de a face bani obligând-o să se prostitueze.

Însă bărbatul, dependent el însuși de metanfetamină, descoperă plăcerea de a își tortura victima în diverse feluri împreună cu doi asociați de afaceri și prieteni și împreună cu iubita lui de 14 ani. Ah Map a fost bătută, obligată să zâmbească și să spună că îi place să fie abuzată, a fost legată de mâini și suspendată cu cabluri în timp ce era lovită cu orice obiecte, arsă, chinuită în moduri greu de imaginat. Plictisiți, bărbații și fata inventau diverse metode, mergând până acolo încât să ardă plastic pe trupul femeii sau să introducă condimente și sosuri în rănile ei. Când femeia își pierdea conștiința, era lăsată leșinată și cei patru jucau jocuri video.

Citește și:  Reîncarnarea – o spaimă pentru orientali și un subiect excentric pentru occidentali

Doar abuzul de metanfetamină, drog care modifică conștiința, nu poate explica extrema cruzime a acestor persoane. Fata de 14 ani care a mărturisit de frica spiritului femeii chiar a declarat că a participat la tortură de plictiseală și de curiozitate, pentru a vedea cum este să faci rău cuiva! Cei patru, tulburați de droguri, nu mai trăiau în lumea reală, nu realizau consecințele actelor lor – când fierbeau capul femeii omorâte, pretindeau că se uită la o secvență dintr-un film!

După o perioadă de tortură, Ah Map moare și cei patru încearcă să scape de ea; îi taie trupul, îl ard, ascund diverse părți prin apartament, iar capul îl fierb până ce se curăță și îl ascund în păpușa Hello Kitty a fetei (se foloseau de păpuși pentru a depozita și drogurile). După mărturia fetei de 14 ani, cei trei bărbați au fost condamnați pe viață (nu s-a putut dovedi că au intenționat moartea femeii, doar că au răpit-o și torturat-o). Fata, deși a dovedit o lipsă de conștiință și o cruzime șocantă, a fost achitată deoarece a mărturisit.

Clădirea în care s-a petrecut crima aceasta terifiantă a fost demolată în 2012; înainte însă mulți mergeau la locație încercând să ia legătura cu spiritul femeii omorâte. Se spunea că spiritul încă bântuia apartamentul.

De altfel, dacă nu ar fi fost spaima fetei că spiritul femeii omorâte bântuie păpușa Hello Kitty, crima nu ar fi fost descoperită. Poate că cel mai ciudat este că, indiferent de existența spiritului femeii moarte, credința în fantome a dus la mărturisirea acestei fapte oribile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.