În podcastul “Bill Gates and Rashida Jones Ask Big Questions”, fondatorul Microsoft a făcut noi previziuni asupra viitorului după ce toată nebunia cu Pandemia va înceta. Iată 3 aspecte din podcast care ne-au atras atenția.
 1. Întâlnire de afaceri la distanță vor deveni normale. Înainte de pandemia Covid-19, precis te gândeai că dacă nu te vei întâlni cu un client față în față acesta se va simți neglijat sau neapreciat. Bill este de părere că după ce se vor mai liniști apele, fiecare întâlnire va fi foarte bine evaluată dacă este cu adevărat necesară întâlnirea în persoană. Consideră că oameni se vor întreba mai des dacă acest lucru se poate face și online, o variantă pe care to mai mulți o vor lua în calcul.
 2. Experiența online va deveni din ce în ce mai bună. Este de părere că întâlnirile virtuale vor deveni normale și chiar mai naturale decât cele normale. Platformele software se vor îmbunătăți dramatic și vor oferi o experiență tot mai bună. Având în vedere numărul mare de utilizatori și ascensiunea acestei industrii nu este nici o mirare că totul evoluează într-un ritm amețitor.
 3. Lucrurile nu vor mai reveni la normal o perioadă lungă de timp. Chiar dacă avem soluții de eradicare a pandemiei este de părere că va trece mult timp până când vom putea spune că lucrurile au revenit la normal, dar care va fi noul normal până atunci?

Marius și Tamaș mizează pe aceste previziuni și lucrează la o platformă inovativă de servicii la distanță.

Marius este absolvent al Facultății de informatică Vasile Goldiș și are experiență în dezvoltarea unor platforme la nivel național și internațional, unul dintre proiectele sale online fiind vândut la peste 5 milioane de lei. Are o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea unor proiecte noi pe online.

“Lucrez cu Tamaș încă de la primele proiecte, fiind designerul principal la toate proiectele mele și mă ajută cu tot ce înseamnă partea de branding și grafică Web, începând cu alegerea numelui și până la cele mai mici detalii grafice. Nu aș începe nici un proiect fără să-mi fie alături. De data aceasta l-am luat ca și partener, nu doar colaborator”, ne-a spus Marius.

Noul proiect se numește deladi.ro și are sloganul: De la distanță și totuși atât de aproape.

Portal Deladi.ro

Pentru cine este?
Pentru oricine care are o formă legală de prestare a unui serviciu ce poate fi efectuat live online și pentru cei care caută astfel de servicii. Ca să fie totul mai clar iată câteva exemple.

 • Profesorii pot oferi meditații și cursuri elevilor, totul 100% legal. Pot pregăti elevii pentru evaluarea națională, pentru bacalaureat, pentru intrarea la facultate etc. Vor avea toate instrumentele la îndemână. Partea faină este că ai acces la super profesori din toată țara. Știm că mulți dintre voi făceați naveta să ajungeți la un profesor bun.
 • Psihologii și psihoterapeuții pot să ofere cursuri și să-și țină sesiunile online, iar clientul se poate simți mult mai confortabil în spatele unui telefon sau calculator. Știm că în România mersul al psiholog încă este privit cu oarecare semne de întrebare.
 • Afaceri de succes cu puțin ajutor. Vei găsi consultanți în afaceri, de la deschiderea unei afaceri până la promovarea ei în mediul online, cu exemple personalizate, doar acesta este marele farmec al sesiunilor unu la unu. Vei învăța cum să faci ce este important în firmă dar mai ales cum să interpretezi informațiile de care ai nevoie pentru a nu fi păcălit de firmele de promovare. Să fii sigur că primești ceea ce plătești atunci când nu mai poți face singur lucrurile.
 • Avocații pot oferi consultanță. Ai o problemă legală și vrei să consulți un avocat? Nimic mai simplu, te programezi și afli rapid răspunsurile. De exemplu, rata divorțurilor este tot mai ridicată în România, poți oricând să consulți un astfel de avocat de oriunde te-ai afla.
 • Dresează-ți câinele. Iată un alt exemplu interesant. Vei putea opta pentru o sesiune în care să spui ce probleme ai când nu îți ascultă comenzile sau poți urma un curs de câteva ore în care vei învăța cum să-ți dresezi singur câinele. Fiind live online poți afla răspunsuri la problemele pe care le întâmpini.
 • Poți avea un corp armonios și sănătos. Vei putea găsi nutriționiști și antrenori personali ce te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Totul în sesiuni live online de 1 la 1!
 • Învață o limbă străină. Pentru vacanță, pentru muncă sau pentru școală. Urmează cursuri personalizate pentru tine și învață exact ce ai nevoie.
 • Și asta nu este tot. Ore de canto și lecții de muzică sau dans. Învață să practici un hobby sau să-l duci la următorul nivel. Exemplele pot continua, practic poți oferi și găsi pe deladi.ro tot ce îți poți imaginea că poate fi făcut într-o sesiune sau curs Live online de 1 la 1.
Citește și:  Oameni cu puteri psihokinetice faimoşi - un alt fel de spectacol de iluzionism

De ce deladi?
Iată 8 motive:

 1. Ești în siguranță. Îți garantăm că plata ta se face în siguranță iar cel care prestează serviciul nu are cum să te păcălească. În cazul unor anunțuri pe diverse site-uri cu sesiuni pe Skype sau Zoom sau raportat numeroase cazuri în care au fost păcăliți.
 2. De oriunde. Ești pe plajă? foarte bine, ce zici de o oră de Yoga pe malul mării? Sau poate un curs de limbi străine să înveți câteva propoziții de bază, cu siguranță angajații hotelului vor aprecia și te vor răsplăti cu mai multe zâmbete. Sau poate stai într-o localitate unde nu ai un profesor care să-ți ajute copilul pentru performanță mai bună la școală. Acum nu mai trebuie să te deplasezi zeci de kilometri, ai acces la profesori din toată țara.
 3. Flexibil. Te programezi când îți este ție mai convenabil. Ai o oră liberă? Perfect! Dacă trebuia să te deplasezi posibil să fi pierdut mai bine de jumătate din oră pe drum. Așa poți profita de fiecare minut, mai mult timp economisit = mai mult timp alături de cei dragi.
 4. Toate procesele sunt automatizate. Beneficiu atât pentru cei care prestează serviciile cât și pentru cei care le solicită. Totul este gândit să fie cât mai ușot de utilizat.
 5. Sistem de evaluare. Vei putea alege mai ușor cu cine dorești să lucrezi pe baza feedbackului oferit de alți clienți.
 6. Poți înregistra sesiunea video. Vrei să refezi exercițiile din timpul cursului de Yoga sau de la ora de dresaj canin? Poate nu ai înțeles exact ce a explicat avocatul și vrei să aprofundezi? Vrei să revezi exercițiul de încălzire a vocii? Simplu de tot, ai acces 30 de zile la înregistrare sau o poți descărca definitiv la tine pe calculator.
 7. Ai totul într-un singur loc. De ce să faci conturi pe zeci de site-uri să mergi la bancă sau să faci transfer bancar de fiecare dată. Acum ai toți experții ce pot să ofere servici live online, într-un singur loc, iar plățile se fac cu un card, rapid și în siguranță.
 8. Acesta este viitorul. Nu o spunem noi, o spune Bill Gates și numărul tot mai mare de firme care încep să lucreze cu angajați de la distanță. Nu ne vom opri aici, vom dezvolta platforma cu noi servicii pentru a fi cu adevărat o soluție totul într-un singur loc.

Cât costă?
Colaborarea cu prestatorii de servicii va fi pe baza ideii cât utilizezi atât plătești, fără nici un abonament lunar. Costurile chiar nu vor fi ridicate și vor fi cât se poate de corecte. Pe măsură ce ne apropiem de data lansării vom oferi mai multe detalii.

Mă interesează cum procedez?
Lansarea proiectului va avea loc la începutul verii 2021. Dacă nu dorești să ratezi startul, iar ca și prestator de servicii dorești să fii printre primii, atunci intră pe https://www.deladi.ro și abonează-te la newsletter. Vom trimite periodic noutăți despre evoluția proiectului. Abonează-te și fii printre primii care fac parte din acest proiect promițător.

Ne găsești și pe social media:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/deladiro/

Facebook: https://www.facebook.com/deladi.ro

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7cZ4g5r9w5_TykKfqAjopQ

Instagram: https://www.instagram.com/deladi.ro/

Cu ce vă pot ajuta?
Știi și tu foarte bine că în România de cele mai multe ori se promovează și se viralizează rapid o sumedenie de tâmpenii și prostii, iar astfel de proiecte îndrăznețe riscă să pice în plan secundar. Orice distribuire și mențiune către prietenii voștri ne ajută. Dacă și tu crezi în acest proiect ajută-ne să ne cunoască o țară întreagă, în final vom avea cu toții de câștigat. Vă mulțumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.