Cersetorii utilizeaza de cand lumea mici trucuri pentru a induiosa. Este o adevarata afacere si uneori chiar un fel de arta, trucul cu aruncatul painii la porumbei, pentru ca apoi un cersetor sa navaleasca si sa stranga ramasitele si sa le manance fiind deja foarte cunoscut.

Conditiile din China nu sunt tocmai cele mai bune iar aceasta se stie, asa ca oamenii de rand, care nu au un serviciu si care abia mai traiesc incearca sa obtina bani in orice mod posibil. Si cersetorii s-au emancipat si acum gasesc tot felul de metode prin care sa starneasca mila oamenilor cu dare de mana. Cersetorii mimeaza tot felul de boli si dizabilitati pentru a obtine mai multi bani din partea milosilor. In Hong Kong si Shanghai, de exemplu, exista milioane de turisti naivi care dau cativa yeni oricui pare a fi handicapat in orice fel, insa multi dintre cei care cersesc in acest fel pacalesc oamenii.

Citește și:  Guinness World Records 2014

Un exemplu extraordinar este un cersetor care si-a construit un aparat interesant care il “ajuta” sa se deplaseze, impresionand astfel prin falsa lui paralizie. Are un troller pe care se pune si merge, avand deasupra acestuia un castron in care oamenii milosi arunca bani.

Multumita unui fotograf vizitator, cersetorul a fost deconspirat cu ajutorul unei femei mai in varsta si a familiei acesteia. Femeia decide sa il ajute pe cersetor mai mult decat cu bani si cand se apropie de el sa ii verifice picioarele, cersetorul se deconspira singur, ridicandu-se in picioare pentru a isi proteja banii. Chiar daca politia isi face aparitia in locul care s-a transformat in spectacol si ii spune acestuia sa nu mai pacaleasca oamenii, cersetorul continua sa isi numere banii in fata tuturor celor carora poate le-a fost mila de el. Aveti grija cui dati banii dumneavoastra! Iata mai jos si imagini!

 

Cersetorul cu masinaria lui, foto viralious.com
Cersetorul cu masinaria lui, foto viralious.com
milosii ii dau bani, foto viralious.com
milosii ii dau bani, foto viralious.com
cersetorul atrage mila, foto viralious.com
cersetorul atrage mila, foto viralious.com
cersetorul numara banii, foto viralious.com
cersetorul numara banii, foto viralious.com
cersetorul desconspirat, foto viralious.com
cersetorul desconspirat, foto viralious.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.