Vremea pentru plajă este aproape, iar părinții se află într-o fază de cercetare febrilă asupra problemelor importante ale sezonului. Cât de pregătiți suntem de fapt pentru vacanța viitoare? Putem face acest lucru împreună.

De multe ori nu contează pentru noi dacă costumul de baie al copiluluice este la modă anul acesta pentru grupa lui vârstă. Poate că ar trebui să ne mai gândim la asta, astfel încât să-i putem oferi un costum de baie de calitate, care îl face fericit și pe care îl poartă cu plăcere. Ca adulți știm că trebuie să fim bine pregătiți pentru orice situație. De câte costume de baie vom avea de fapt nevoie pentru micuțul nostru?

Fii cu un pas înaintea posibilelor arsuri solare

Majorității fetelor aleg ținute diferite pentru a fi fericite. Prin urmare, nu vă mirați dacă prințesa dvs. vă cere să luați un costum de baie pentru fiecare zi. Un astfel de arsenal de modă, desigur, ar fi de prisos. Cu toate acestea, trebuie să luați cel puțin două perechi pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o ținută curate, chiar și atunci când una este la spălat.

Pentru domnișoare ar trebui să țineți cont de faptul că există câteva modele care nu vor fi confortabile în situația unor posibile arsuri pe zonele cele mai expuse. Prin urmare, chiar dacă vă place un costum de baie cu bretele subțiri, asigurați-vă că vă aprovizionați cu o pereche mai confortabilă pentru orice situație neplăcută.

Asigurați-vă că luați în considerare siguranța copilului dumneavoastră

Rețineți că, pe lângă inconveniente, bretelele pot reprezenta și un risc pentru copil. Când înoată sau se joacă, se pot încurca și pot duce la sufocare și răni grave. În plus, dacă își dorește să înoate trebuie echipat cu un costum de baie conceput special pentru înot.

Costum de baie pentru campioni adevărați

Este relativ mai ușor pentru băieți: luați două sau trei perechi de costume de baie și atât! Există doar două modele în cazul acestora – tipul slip și tipul boxeri (pantaloni scurți). Pentru cei mici este recomandat să alegeți slipul, iar pantalonii scurți sunt recomandați de la 8 ani și peste această vârstă. Alegeți-le în culoarea lui preferată sau cu o imagine din desenele animate preferate de copii!

Citește și:  Aurul albastru - marea provocare a secolului XXI. Cea mai importantă resursă naturală de pe planetă ignorată de români

Aveți întotdeauna un atuu ascuns în mânecă

Copiii sunt predispuși  la viruși de vară și infecții ale stomacului, se murdăresc și își rup haine mai des atunci când se joacă. Prin urmare, este bine să puneți întotdeauna o pereche suplimentară pentru orice eventualitate.

Accesoriile de plajă perfecte

Prosop

Desigur, nu ar trebui să uităm de celelalte accesorii de plajă. În prezent, prosopul de plajă este aproape la fel de important ca și costumul de baie în sine pentru copil. Astăzi se vând tot felul de prosoape cu diferite modele și inscripții. Ca părinți, asigurați-vă că acordați prioritate materialului prosopului. Dacă copilul dumneavoastră este predispus la răceli un prosop din microfibră va absorbi rapid picăturile de apă la ieșirea din mare.

Cu toate acestea, dacă copilul tău are piele sensibilă, este mai bine să cauți un prosop din bumbac natural. Aceasta va proteja copilul de eventualele erupții cutanate nadorite.

Jucării de nisip

Cei mici vor avea nevoie și de o găleată, o greblă, o lopată și forme de nisip. Alegeți-le în funcție de vârsta lor pentru a vă asigura că jocul lor se desfășoară în siguranță. Mingile de plajă sunt, de asemenea, de diferite tipuri și sunt indicate copiilor mai mari.

Accesorii pentru scafandri adevărați

Pentru copiii cărora le place să înoate și să se scufunde, produsele precum cele de snorkeling, aripioarele și ochelarii trebuie să fie alese potrivit vârstei și să dețină un certificat de siguranță.

Pentru a fi pregătit pentru minunatele aventuri de la mare, copilul va avea nevoie și de papuci și sandale de plajă, o pălărie și o geantă mică pentru accesorii de plajă. Toate acestea le veți găsi într-un singur loc pe net – pe site-ul online pentru produse pentru copii Kidso.ro. Puteți comanda rapid și cu termene de livrare favorabile la adresa dumneavoastră.

 

Fotografii:  pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.