Deștepți.ro a dezvoltat de curând o zonă de întrebări și răspunsuri pe care dorim să o promovăm și să o dezvoltăm prin intermediul acestui concurs.

PE SCURT

 1. Accesați https://destepti.ro/raspunsuri/
 2. Adresați o întrebare utilă
 3. Răspundeți cu informații folositoare la alte 5 întrebări
 4. Comentați la acest articol cu numele de utilizator folosit.

10 PREMII : O tabletă și 9 cărți de citit la alegere în valoare maximă de 50 RON/BUC

TOȚI PARTICIPANȚII CARE RESPECTĂ REGULAMENTUL VOR PRIMI UN TRICOU DEȘTEPȚI

Vă rugăm să citiți cu mare atenție regulamentul. Răspunsurile scurte și nefolositoare nu se vor lua în calcul.

Pentru tricou vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa concurs@destepti.ro cu următoarele date :

 • Nume de utilizator folosit
 • Nume Prenume
 • Pentru bărbat/femeie, mărime tricou, culoare preferată
 • Adresa completă de livrare
 • Codul poștal
 • Opțional un număr de telefon în cazul în care avem nevoie de date suplimentare pentru expedierea coletului.

Tricourile vor fi expediate prin Poșta Română în maxim 45 de zile de la încheierea concursului.

Vom publica un articol pe site respectiv un anunț pe pagina oficiala de pe Facebook.

Organizator

Organizatorul concursului care face obiectul regulamentului (denumit în continuare „Concursul”)  este  este compania S.C. WHATAFY S.R.L., cu sediul social în Satu Mare, Blvd. Sănătății K24 Ap. 3, având cod unic de înregistrare RO28965567.

Durata concursului şi aria de desfăşurare

Concursul începe în data de 25 iulie 2014 ora 20:00 și se va încheia în data de 15 august 2014 la ora 20:00. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Modul de desfășurare a concursului

Pentru a fi înscris în concurs trebuie să accesați secțiunea de întrebări și răspunsuri (https://destepti.ro/raspunsuri/), să adăugați o întrebare utilă și să răspundeți cu informații folositoare la alte 5  întrebări care au maxim 2 răspunsuri primite. După ce ați terminat vă rugăm să comentați la acest regulament cu numele de utilizator pe care l-ați folosit la înscrierea în concurs.

Dreptul de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul deștepți.ro.

Are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

 • Este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România
 • A adresat o întrebare utilă și a oferit 5 răspunsuri cu informații folositoare.
 • Confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta
Citește și:  Premiile Darwin pentru prostie “extremă”

Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate, necorespunzătoare sau incomplete în completarea datelor personale şi în cazul în care Organizatorul consideră că a fraudat.

Premii

tableta d8

 • Locul 1.
  Tableta Allview Viva D8 cu procesor Dual-Core 1.30GHz, 7.85″, IPS, 512MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Android 4.2 Jelly Bean, Black
 • Locurile 2-10
  Câte o carte la alegere în valoare maximă 50 RON.

Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul tragerilasorti.ro

Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul destepti.ro, dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul site-ului destepti.ro

Taxe şi impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea căzând în sarcina persoanelor câştigătoare.

Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

455 COMENTARII

 1. Citește articolul, e secificat tot mecanismul concursului și reprezintă regulamentul în sine.

 2. Nu uitați să adresați și o întrebare, iar un răspuns de genul și mie îmi place culoarea roșie și încă câteva cuvinte nu este considerat un răspuns cu informații utile. Ne adresăm tuturor participanților.

 3. Este un concurs interesant mai ales ca imtrebarile si raspunsurile sunt la alegere si in acest mod poti oferi intrebari si raspunsuri cat mai detaliate si utile sau interesante.

 4. E interesant! Mult succes tuturor! Numele pe care l-am folosit este tot Ioana Btn.

 5. babana35 dacă nu dorești interdicție nu mai copia textele de la comentariile anterioare, nu mai copia de pe alte site-uri, iar când adresezi o întrebare trebuie să oferi detalii, nu să pui zeci de puncte. Dacă nu ai nimic util pentru comunitate te rugăm să o părăsești.

 6. Vă rugăm să citiți regulamentul, 90% dintre participanți nu îl respectă. Răspundeți la întrebări ce nu au răspunsuri și răspundeți util.

 7. Vă rugăm :
  – nu copiați texte de pe alte site-uri
  – începeți propoziția cu litere mari și scrieți corect

  Pentru concurs nu sunt valabile textele ce încalcă regulamentul general al site-ului. De asemenea mulți răspundeți la întrebări cu peste 2 răspunsuri, deși în regulament scrie că nu se vor lua în calcul.

  Mai verificați o dată regulamentul și dacă îl respectați.

 8. După moderarea şi publicarea întrebării adresate, voi fi intrat în concurs.
  Să fim deştepţi! 🙂

 9. Salut. Am indeplinit cerintele pentru acest concurs.
  Username-ul utilizat este : cristidm1

 10. beganmaria, nici un răspuns oferit nu este bun. Toate sunt copiate de pe alte site-uri, mesajele au fost șterse.

 11. Nu uitați, cei care aveți răspunsuri scurte fără nici o informație utilă nu veți fi admiși pentru concurs. Nu vă grăbiți, nu este chiar atât de greu să răspunzi util. Mulți participanți nu sunt eligibili pentru extragere sau tricou. Mai aveți timp până la extragere să răspundeți conform regulamentului.

 12. Îmi place inițiativa dumneavoastră! La mai multe! Și chiar îmi doresc un astfel de tricou, să-mi sară în ochi faptul că există și oameni deștepți, atunci când realitatea, deseori, mă contrazice.

 13. Mulți dintre voi răspundeți la întrebări cu mai mult de 2 răspunsuri, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentul. Mai aveți suficient timp să răspundeți și să aveți minim 5 mesaje cu informații utile și o întrebare utilă.

 14. Raluca.Ralu

  Foarte interesanta aceasta pagina…imi pare rau ca nu am descoperit-o pana acum:D

 15. Felicitari pentru initiativa! Ma bucur ca exista astfel de site-uri care sa determine oamenii sa ticluiasca si intrebari si raspunsuri. Sunt exerctii bune pentru o minte sanatoasa. Succes tuturor!

 16. Mi se pare super ideea… Un loc in care poti intreba, reusind sa afli si parerile celorlalte persoane. Poate asa vedem si noi daca suntem singurii care gandim in acel fel sau mai exista multi altii…

 17. Aseara am raspuns la vreo 2 intrebari care aveau un singur raspuns, dar azi cand m-am uitat la ele aveau mult mai multe, al meu fiind al 11-lea. Cum e posibil? Sa fi raspuns toti in acelasi interval de timp?

 18. Interesant acest concurs!!Sper să mai lansaţi şi altele asemănătoare.
  Pot doi fraţi să participe de pe acelaşi IP?

 19. Vă rugăm frumos să nu mai copiați texte de pe alte site-uri, mesajele sunt șterse dacă conțin text copiat. În plus, mulți nu se obosesc să citească regulamentul, din acest motiv vor fi eliminați din lista de premiere.

 20. Un site deosebit. L-am descoperit astazi si vreau sa il lecturez din scoata in scoarta!

 21. Foarte intersant site-ul . De mult cautam ceva asemanator . Aveti aprecierea mea . Mult noroc celor inscrisi la concurs . Toate cele bune

 22. Abea azi am descoperit concursu’, ma mir ca nu am aflat de el dupa incheiere :)))

 23. Tricourile se livrează prin Poșta Română. Toate taxele sunt plătite, nu va trebui să plătiți pentru transport.

 24. Abia astept sa vad tricooooul si pe langa asta m-am facut si utila cu cateva raspunsuri din propria experienta!

 25. Este super ideea. Important este sa participi iar atunci cand vezi premiul respectiv iti aduci aminte de acest lucru

 26. username:Blondul
  Am trimis intrebare si 5 raspunsuri si mi-au zis ca trebuie sa le confirme:) multumesc:) si o sa mai trimit.Pentru tricou este vreo taxa pe care o sa o suportam noi ?.

 27. Am aflat de acest concurs de la o prietena.Mi-ar place sa pun multe intrebari,iar oamenii sa raspunda diferit

 28. Imi place mult initiativa voastra.
  Debea astept sa primesc si eu un tricou, astfel de cadouri micute imi fac mereu ziua mai buna. (desi trebuie sa stau la coada imensa de la posta :)) )

  Raluu.Bluu

 29. ma bucur ca se gandeste cineva sa organizeze astfel de concursuri educationale ..felicitari!

 30. de ce trebuie ca castigatorul sa suporte impozitul pe premii? si p.s. scuzati cacofonia

 31. @admin

  Nu mi se mai permite sa raspund la intrebari. In momentul in care accesez una, sunt trimisa automat in prima pagina de intrebari si raspunsuri. De ce?

 32. Adre, încearcă să dai un clean cache cookies și dacă tot nu merge te rog să ne spui.

  adelaine, se impozitează doar premiile de peste 600 RON în România, regulamentele în general sunt tipizate, dacă vei câștiga tableta nu trebuie să plătești nimic.

 33. Pentru admin: Am scris numele meu de utilizator mai sus : CristiAlex97, dar la poza de la profil imi apare cea de ls facebook. Eu ce scriu aici : numele de utilizator sau Facebook-ul

 34. Mult noroc tuturor sper sa primesc un tricou albastru pt ca maine e si ziua mea 🙂 🙂 am sa incerc sa raspund sau sa imi spun parerea la cat mai multe intrebari…KlaW

 35. Foarte mulți aveți mesajele șterse pentru că au fost copiate, ați trimis degeaba userul sau datele pentru tricou. Aveți timp până diseară la ora 20:00 să respectați regulamentul.

 36. Pentru tricou trebuie sa trimitem mail de acum sau dupa terminarea concursului? Multumesc anticipat.

 37. Datele se trimit obligatoriu până la ora 20:00 când se termină concursul. Orice mesaj ulterior pe site sau pe email nu va mai fi luat în considerare pentru concurs.

 38. gata, l-am gasit. imi cer scuze..mi ati putea spune, va rog, cand se afiseaza numele castigatorului?

 39. In regulament nu scrie ca trimiterea mailului trebuie sa fie pana la ora 20 ( 15 august).Scrie doar ce trebuie sa contina mail-ul. Normal acesta se trimite dupa validarea castigatorilor. Fara suparare, dar regulamentul lasa de dorit.

 40. Luni vor fi verificați toți participanții și tot luni vom extrage câștigătorul. Vom reveni cu detalii.

 41. Alina, adica daca ai dat pur si simplu un copy-paste de pe un site, raspunsul e sters…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.