O companie nipona a prezentat un proiect revolutionar care ar putea schimba in totalitate modul in care omenirea este asigurata cu energia necesara in viitor. Japonezii de la compania intitulata Shimizu au facut o propunere uimitoare americanilor de la NASA, si anume folosirea Lunii drept motor de captare a energiei solare care va fi mai apoi folosita inapoi pe Terra.

Cei de la Shimizu au propus cercetatorilor de la NASA ca energia solara de pe satelitul natural terestru sa fie captata pentru a alimenta Terra cu o noua sursa de energie naturala. Planul include crearea unor curele formate din celule fotovoltaice care sa inconjoare Luna pentru a converti electricitatea in unde de intensitate puternica ce sunt mai apoi indreptate catre Pamant in puncte cheie pentru a alimenta centrale de energie.

Niponii considera ca proiectul intitulat de ei Luna Ring ar putea chiar sa satisfaca cerintele de energie ale intregii omeniri. Aceasta solutie ar putea fi dusa la indeplinire in urmatorii 50 de ani, urmand a asigura necesitatea de consum de energie electrica a intregii planete non stop, 24 de ore pe zi 7 zile pe saptamana, fara a fi impuse restrictii de niciun fel.

Citește și:  Durata zilei pe Terra creşte sau se micşorează? Inima Terrei bate tot mai accelerat

Intreaga idee ramane la stadiu de proiect propus deocamdata. Mai jos puteti vedea si prezentarea acestuia:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.