Persoanele care au ca și animal de companie un câine recunosc că dragostea acestuia este uimitoare! De asemenea, câinii au emoții pe care ni le transmit. Ceea ce îi diferențiază pe câini de oameni este cu siguranță capacitatea de a comunica și de a-și arăta sentimentele. Câinii nu au cum să ne spună în cuvinte, așa că sunt nevoiți să folosească alte metode de comunicare pe care adesea îngrijitorii nu le observă. Pentru a înțelege câinele și pentru a deveni și mai puternică relația om-câine, vă încurajăm să vă uitați la dovezile pe care câinele ni le oferă!

Semnele iubirii de câine:

Câinele dă din coadă la vederea ta

Un câine își folosește coada pentru a comunica și pentru a ne comunica. Datul din coadă poate arăta tristețe, frică, vigilență, entuziasm sau curiozitate și multe alte emoții. Un câine dă din coadă atunci când este entuziasmat. Vederea unei persoane dragi evocă întotdeauna emoții pozitive și creează starea de spirit pentru un timp bine petrecut. Dacă animalul tău de companie, atunci când te vede chiar și de la distanță sau te miroase, intră imediat într-o stare pozitivă și dă din coadă, atunci poți fi sigur că acesta este modul prin care câinele își arată afecțiunea și atașamentul față de tine.

Câinele tău îți aduce cadouri

Un semn al iubirii este disponibilitatea acestuia de a împărți lucruri cu tine. Câinele îți aduce în mod constant mingi, ursuleți de pluș, jucării de mestecat sau îți fură șosetele pentru a le lăsa mai târziu pe patul tău? Acest lucru nu este absolut deloc rău intenționat ci este exact modul în care acesta își arată dragostea! Câinele aduce o jucărie preferată doar persoanelor pe care le place cu adevărat. El vă face apoi să știți că poate petrece fiecare clipă cu tine și că are o mare bucurie din acest lucru. Acesta este, de asemenea, momentul în care câinele vrea să arate cât de multă încredere are în tine – atât de multă încât îți poate da comorile sale. Și tu poți să îi oferi multe cadouri; aruncați o privire la magazinul de animale de companie și alegeți jucăria preferată pentru câinele tău și mâncarea delicioasă. Câinele va fi mereu fericit cu jucărie nou sau o recompensă delicioasă.

Câinele te întâmpină

Vii acasă și câinele tău te așteaptă deja la ușă? Sau poate că, mergând pe stradă, vă vedeți animalul de companie uitându-se pe fereastră? Un iubitor de câini pentru aceste situații, iar câinii își arată afecțiunea față de oameni în acest fel. În cazul unei relații de lungă durată, se întâmplă ca un câine să își recunoască stăpânul după pașii acestuia de la o distanță de câteva sute de metri! Câinii sunt capabili să iubească, iar un astfel de comportament este cea mai bună dovadă a acestui lucru.

Citește și:  Crocodilul Tomistoma schlegelii are lungimea de 5 m și este o specie pe cale de dispariție

Câinele doarme lângă tine

Dormitul în pat este adesea perceput în mod eronat de către îngrijitori ca o dorință de a-și revendica teritoriul. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Câinele tău face acest lucru pentru că te iubește și vrea să te protejeze chiar și în timp ce dormi. Căldura câinelui pe timp de noapte este foarte caldă, deci este cea mai bună pernă! Totuși, dacă nu reușiți să vă convingeți să dormiți cu câinele dumneavoastră, pet shop-ul are o gamă largă de paturi pentru câini – alegeți-l pe cel mai confortabil!

Câinele tău este întotdeauna lângă tine

Atenția constantă a câinelui tău față de tine este un semn frumos de iubire. În funcție de ritmul zilei și, mai ales, de caracterul câinelui tău, dorința acestuia de a petrece timp cu tine va varia. După ce se joacă, majoritatea câinilor vor să-și îmbrățișeze stăpânul, unii vor prefera să se întindă lângă, iar alții vor dori să mănânce mâncarea lângă tine. Puteți condimenta oricare dintre aceste activități prin înlocuirea din când în când a accesoriilor câinelui cu altele noi, disponibile la magazinul de animale.

Linsul

Ești supărat că animalul tău de companie salivează constant pe tine și nu-și poate lua gura de pe tine? El te îngrijește și se îngrijește de altfel în acest mod, dar în același timp își exprimă dragostea! Nu vă disprețuiți animalul de companie atunci când își permite să lingă și redirecționați această activitate către produsele de mestecat și dulciurile de la magazinul de animale de companie.

Căutarea contactului vizual

Fiecare iubitor de câini este familiarizat cu situația în care animăluțul îl privește cu ochi pătrunzători. Pentru noi, oamenii, aceasta poate fi o situație jenantă, dar pentru prietenii noștri cu patru picioare, nu există o dovadă mai bună de dragoste canină! Cu cât privirea este mai profundă, cu atât mai profunde sunt sentimentele câinelui. Potrivit cercetărilor, oxitocina, hormonul atașamentului, este produsă în creierul câinelui atunci când își privește iubitul său om.

După cum vedeți, dragostea câinelui se manifestă diferit față de dragostea pe care o cunoaștem în fiecare zi, dar este la fel de frumoasă și puternică!

Nu uitați că unii câini au nevoie de mai mult timp pentru a avea încredere și a-și arăta afecțiunea. Puteți consolida comportamentul pozitiv al câinelui dumneavoastră prin a vă juca împreună, puteți face exerciții împreună și puteți ajunge la inima câinelui dumneavoastră chiar și prin stomac! Oferiți-i hrana pentru câini preferată și alegeți-i recompensele favorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.