Triunghiul Bermudelor a fost deconspirat! Dupa zeci de ani in care lumea intreaga s-a temut de regiunea din Oceanul Atlantic care se intinde de la Miami (Florida, SUA) spre Puerto Rico si insulele Bermude, s-a gasit un raspuns al acelor misterioase si faimoase disparitii.

Agentia Nationala Americana Oceanica si Atmosferica (NOAA) a facut lumina in cazul misterioaselor disparitii din Triunghiul Diavolului, care ar fi inghitit mii de avioane si nave maritime de-a lungul anilor. Desi multi credeau ca de vina ar fi extraterestrii sau un vartej ce duce in centrul Pamantului, adevarul stiintific este cu totul altul. Oamenii de stiinta spun ca nu exista nici o dovada conform careia disparitiile din acest colt mediatizat al lumii ar fi in numar mai mare decat in oricare alta parte a oceanului.

Conform Pazei de Coasta, Triunghiul Bermudelor nu este o zona geografica de risc major pentru nave de transport aviatice sau maritime. In investigatiile disparitiilor semnalate nu s-au descoperit cauze diferite de cele naturale.

Citește și:  Teleportarea - o tehnologie ce va fi posibilă în viitor. Cercetătorii au teleportat cu succes atomi

NOAA sustine ca de vina pentru ciudatele disparitii sunt chiar navigatorii lipsiti de experienta care se avanta pe mare si in conditii meteorologice nefavorabile, atunci cand in zona sunt uragane, fapt care predispune la lovirea navelor maritime de zone cu adancimi mai mici ale oceanului, fapt ce produce accidente nefericite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.