22.02.2022 este un palindrom – în cazul acesta, un şir de numere care, citite de la dreapta la stânga şi de la stânga la dreapta, sunt la fel. Această dată este magică, încărcată de energii excepţionale, spun numerologii, similară cu 2.02.2022, dar mult mai puternică. În plus, data de 22.02.2022 cade marţea, adică în a doua zi a săptămânii.

Cifra 2, în simbolistica numerologică, semnifică o sensibilitate şi o intuiţie mai accentuate, o mai mare forţă, la nivel individual, care vine din relaţiile cu ceilalţi. 22 este considerat “număr principal” (ca şi 11 şi 33), care favorizează conectarea la dimensiunea spirituală şi, pe de altă parte, ajută la materializarea energiei cosmice, pentru a realiza ceva autentic şi extraordinar. Altfel spus, felul în care vom întâmpina şi înţelege această zi are o importanţă deosebită, dacă vrem ca visurile noastre să se transforme în realitate.

22.02.2022 – un numar “în oglindă”

Un numar in oglinda
Un numar in oglinda

Pentru că este un număr “în oglindă”, este asociat cu relaţia dintre trecut şi viitor. Mai exact, ce am manifestat fiecare în ultimele săptămâni îşi va găsi ecou în următoarele. De asemenea, este important ca în ziua de 22.02.2022 să fim foarte atenţi la ce gândim, cum gândim, ce facem, dacă vrem să ne despărţim de ceea ce nu a fost mulţumitor în trecutul apropiat şi să lăsăm loc energiilor benefice pentru viitor. 22.02.2022 este şi un context potrivit pentru a începe ceva ce nu am îndrăznit să facem până la acest moment.

În numerologie, pentru a se obţine şi alte semnificaţii în legătură cu o dată anume, se reduce numărul la o singură cifră – 2+2+0+2+2+0+2+2 = 12, 1+2 = 3. Trei se referă la un moment în care comunicarea este esenţială, dar este şi o cifră a creativităţii, de aceea ar trebui să profităm de acest context astral pentru a demara noi proiecte în viaţa personală şi profesională. Trei înseamnă şi renaştere.

Trebuie remarcat, subliniază specialiştii în numerologie, şi faptul că zerourile (o curbă închisă) din 22 0 22 0 22, între succesiunile “22” echilibrează şi potenţează în acelaşi timp semnificaţiile lui “2”, concentrând o forţă creatoare capabilă să facă imposibilul posibil. 22 este considerat a fi cel mai puternic număr în numerologie, favorizează atingerea ţelurilor, iar redus înseamnă 4, care poate fi aducător de noroc, într-un mod cu totul neaşteptat.

În limbajul numerologilor, data 22.02.2022 este marcată şi de codul 222 (“numărul îngerilor”), care amplifică energia lui 2 (dualitate, parteneriat, echilibru, compasiune, coperare, armonie) şi a lui 22, fiind indiciul unei schimbări spirituale majore la nivel planetar, în sens pozitiv, dacă această oportunitate este conştientizată şi la nivel individual. O astfel de oportunitate nu se va mai ivi decât la data de 2.2.2222.

Citește și:  Cine este responsabil pentru cazurile de mutilări de animale? Secte, guvern sau extratereştri?

22.02.2022 – din perspectiva astrologilor

Februarie
Februarie

Astrologii spun şi ei că, la această dată, Soarele va fi în Peşti, iar Luna în Scorpion, ambele semne de apă, legate de emoţiile şi intuiţiile noastre, pe care ar trebui să le ascultăm mai mult ca oricând. De altfel, cei născuţi în zodia Scorpionului şi a Peştilor sunt avantajaţi, tocmai prin această poziţionare a planetelor.

Indiferent de zodie, 22.02.2022 este un “portal” prin care trebuie să trecem conştientizând greşelile trecutului, intrând în rezonanţă cu sinele, pentru a face saltul la un alt nivel de conştiinţă. Cei evoluaţi spiritual pot să aibă, în preajma acestei zile, vise premonitorii sau pot avea acces la o cunoaştere mult mai profundă a interiotităţii şi a lumii.

Pentru a spori energia acestei zile din februarie şi pentru a ne armoniza cu imensul ei potenţial, numerologii şi astrologii recomandă să fim optimişti, să ne facem planuri, să ne exprimăm bucuria, entuziasmul, optimismul, în privinţa viitorului.

Alte semnificaţii simbolice şi mitologice ale lui 2 şi 22

Încă din scrierile antice, “doi” a fost interpretat ca simbol al feminităţii, dar şi al unui posibil echilibru sau, dimpotrivă, al unei ameninţări latente, al iubirii, dar şi al urii, al armonizării, dar şi al rivalităţii. Este cea mai radicală expresie a dualităţii – Creatorul şi fiinţa creată, masculinul şi femininul, albul şi negrul, lumina şi întunericul, materia şi spiritul etc. Poate să fie semnul unei evoluţii, dar şi al involuţiei.

Din aceeaşi perspectivă mitico-simbolică, 22 este semnul manifestării fiinţei în deplina ei diversitate. Potrivit Cabalei, 22 de litere exprimă universul. Apocalipsa atribuită Sfântului Ioan numără 22 de capitole, 22 reprezintă, în multe mituri, timpul scurs de la începutul Creaţiei şi până la încheierea organizării lumii.

Pentru că data 22.02.2022 face parte din viaţa noastră şi închide atâtea potenţialităţi, stă în puterea noastră să trecem acest “portal” spre bucurie, încredere şi optimism, spre o viaţă mai bună, să fim mai atenţi la intuiţiile şi dorinţele noastre, să îndrăznim să ne împlinim visurile şi să fim fericiţi pe drumul care începe cu această zi, pentru că totul depinde de gândurile şi de forţa noastră interioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.