Anissaras este situat în suburbia orașului grecesc Hersonissos, la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de Heraklion. Stațiunea este considerată o locație de lux, liniştită, în zonă neexistând baruri sau viață de noapte, cu excepția celor din hoteluri. Vizitatorii interesați de posibilități de distracție pot găsi în Hersonissos cele mai bune cluburi de noapte din toată Creta.

Turiștii pot face cumpărături în câteva magazine sau minimarketuri și au la dispoziție centre de unde pot închiria mașini pentru a vizita zona. Majoritatea hotelurilor oferă servicii all inclusive, astfel încât turiștii beneficiază de vacanțe confortabile. Stațiunea este locul ideal pentru vacanțele în familie, fiind potrivită pentru familiile cu copii. Cele mai multe dintre hoteluri sunt în categoria de lux, însă există și câteva hoteluri micuțe și apartamente turistice.

Anissaras loc pentru familii

Resorturile pun la dispoziția clienților camere confortabile, amenajate cu toate facilitățile necesare unui sejur reușit: baie, minibar, uscător de păr, TV prin satelit, balcon. Centrele de welness și spa utilizează echipament modern care asigură relaxarea.

Citește și:  Pe malul Nistrului, la Cetatea Hotin

În zonă există o plajă neamenajată, țărmul fiind predominant stâncos, dar și câteva plaje artificiale, cu nisip foarte fin apreciate de toți cei care le-au vizitat. Fiind un loc excelent pentru plimbări și scufundări, plaja stațiunii este mărginită de hoteluri și taverne și este premiată cu Steagul Albastru – Blue Flag.

plaje Anissaras

Pe plaje pot fi închiriate sezlonguri și umbrele, turiștii având posibilitatea să petreacă un timp de calitate în snack baruri și cafenele. De asemenea, se pot practica mai multe sporturi acvatice, inclusiv scuba diving și snorkeling. La est de Anissaras, de-a lungul coastei sub forma unor mici golfuri, se găsesc plajele care aparțin orașului Hersonissos. Una dintre ele este destinată nudiștilor.

În insula Creta nu există plaje private, toate plajele inclusiv cele aparținând hotelurilor și cluburilor fiind deschise turiștilor. În apropiere de Anissaras se află stațiunea Analipsi.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.