Când vine vacanța, ce ar putea fi mai indicat decât să pleci cu familia și copiii într-o călătorie deosebită, la unul din cele mai entuziasmante parcuri de distracții din Europa? Făcând asta, copiii tăi, cu siguranță, vor avea parte de distracție, spectacole excelente și multe momente de neuitat.

Europa are numeroase parcuri tematice captivante pentru vacanțele copiilor, care oferă experiențe fantastice, din care am selectat cele mai bune destinații. Iată topul celor mai atractive 10 parcuri de distracții din Europa:

1. Parcuri de distracții din Europa – Disneyland Paris

Disneyland Paris este unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracții din lume, pentru copii. Dacă mergi în vacanță la Disneyland Paris te vei distra cu siguranță, pentru că aici visele devin realitate. Vei vedea personajele tale preferate din desene animate, care îți făceau cândva copilăria atât de frumoasă. Vei trăi experiențe unice, de nedescris, într-un ținut de poveste, în care minunata lume Disney devine vie.

În acest parc Disneyland totul pare real, deși personajele sunt desprinse dintr-o lume magică. Indiferent că ești copil sau adult, vei avea parte de o vacanță minunată, pentru că Disneyland Paris îți va aduce bucurie în suflet, îți va face inima să bată mai tare.

Întâlnirea cu personajele din desene animate Disney, cum sunt Donald Duck și Mickey Mouse, atracțiile turistice, parcurile tematice și spectacolele foarte frumoase, vor face călătoria de neuitat.

Vezi aici un video cu Parcul Disneyland Paris:

2. Parcuri de distracții din Europa – Astérix Park

Astérix Park este un loc de distracții aflat la 30 km de Paris, în Franța. Parcul este dedicat lumii lui Asterix și Obelix, personajele din filmele realizate după cărțile scriitorilor francezi, Albert Uderzo și René Goscinny.

Dacă faci o vacanță la Astérix Park, vei putea descoperi 6 lumi diferite: lumea faraonică din Egipt, Imperiul Roman, Grecia Antică, Welcome to Gaul, Călătorie în timp și Vikingii.

În acest parc sunt numeroase atracții turistice, 8 spectacole minunate, cum sigur nu ai mai văzut până acum, cu actori, animatori și cascadori. Ai șansa de a face o călătorie în Satul lui Asterix și Obelix sau poți ajunge înapoi în Evul Mediu, pentru a vedea cavaleri și meșteri iscusiți.

Vezi aici un video cu Astérix Park:

3. Parcuri de distracții din Europa – Tropical Islands, Germania

Acest parc, aflat la 60 km distanță de Berlin, te introduce într-o lume a vacanțelor tropicale. Este un parc de distracții pentru toată lumea, cu momente frumoase pentru copii și adulți, atracții deosebite în apă sau pe uscat.

Sunt multe atracții de descoperit la Tropical Islands:

  • Un sat tropical, corturi din țesături de safari în Insulele Tropicale
  • Distracții în apă pe Fluviul Whitewater
  • Expediție în pădurea tropicală, laguna de la marginea pădurii
  • Clubul pentru copii Tropino, aventuri în Insula Comorilor
  • Plimbări cu balonul, minigolf
  • Un loc de joacă cu 8 tobogane de apă în Jungle Splash
  • Spectacole minunate, saună, tratamente SPA și altele.

Vezi aici un video cu Tropical Islands:

4. Parcuri de distracții din Europa – Phantasialand, Germania

Phantasialand este un parc de distracții pentru aventuri, din Germania, aflat la numai 30 de km de Köln. Totul este fantastic în acest parc de basm, atracțiile turistice sunt unice în lume. Dacă alegi să vii în vacanță aici, te vei distra în 6 lumi tematice, vei trăi momente superbe și emoții puternice, distracțiile fiind mari și destul de solicitante.

Phantasialand este considerat în prezent cel mai bun parc de distracții din Germania.

Vezi aici un video cu Parcul Phantasialand:

5. Parcuri de distracții din Europa – Legoland Deutschland

Legoland Deutschland este cel mai bun parc de distracții pentru familii cu copii din Germania. În Legoland Deutschland vei trăi experiențe foarte frumoase, într-o atmosferă a 8 lumi tematice și vei vedea 50 de atracții turistice fermecătoare. Dintre acestea fac parcurile de joacă cu tematică pentru copii, Castelul Legoland, unde te simți ca în basme și altele.

Citește și:  Nessebar - Bulgaria: Orașe de vizitat

În acest parc de distracții din Germania, s-au folosit 50 milioane piese de lego, care sunt atât de apreciate și iubite de copii. Aici ai parte de multă distracție, vei vedea concerte și spectacole deosebit de frumoase, vei face plimbări în locuri atractive pentru copiii de toate vârstele.

Vezi aici un video cu Legoland Deutschland:

6. Parcuri de distracții din Europa – Legoland Billund, Danemarca

Parcul Legoland Billund se află lângă fabrica Lego din Billund, din Danemarca. Este un parc tematic special construit pentru fanii Lego, de toate vârstele.

Aici totul este distractiv, vei face 40 de călătorii într-o atmosferă uimitoare, creată de 9 terenuri tematice Lego pentru copii, la Legoland Billund. Vei vedea cel mai înalt Miniland din lume și te vei distra mult la cele 40 atracții de TOP, care te vor ține în sejur, vesel și foarte ocupat.

Vezi aici un video cu Legoland Billund:

7. Parcuri de distracții din Europa – PortAventura, Spania

Acest parc de distracții, aventuri și agrement, se află în apropiere de Barcelona. Sunt foarte multe atracții turistice la PortAventura, care te vor face să trăiești experiențe unice, deosebite, să te bucuri de spectacole excepționale, să te distrezi la piscine și tobogane cu apă.

Aici poți explora parcul acvatic Caraibe, din Insula Blestemată cu pirați, te poți simți ca un adevărat detectiv pe Street Mission, sau te poți caza, pentru a avea parte de multă relaxare, la Hotel Colorado Creek sau Hotel PortAventura, care arată senzațional.

Vezi aici un video cu Parcul de distracții PortAventura:

8. Parcuri de distracții din Europa – Europa Park, Germania

Europa Park este unul dintre cele mai mari parcuri tematice din Europa, se află pe locul al doilea după Disneyland Paris. Dacă vii aici în vacanță, poți experimenta magia a 13 lumi tematice, care îți oferă emoții de neuitat.

Parcul are 12 roller coaster, simulatoare de zbor și 40 km suprafață cu atracții pentru distracții. Aici sunt spectacole variate în fiecare zi, Europa Park găzduiește un minunat teatru pentru copii.

Vezi aici un video cu Europa Park:

9. Parcuri de distracții din Europa – Serengeti Park, Germania

Serengeti Park are o suprafață de 110 ha, pe care poți vedea animale sălbatice în libertate. Sunt peste 1500 de exemplare, care pot fi admirate din jeep-ul de safari.

Acest parc de distracții este de fapt o imensă grădină zoologică, în care există numeroase spectacole și poți face peste 40 de călătorii extraordinar de frumoase. Există foarte multe locuri de joacă pentru copii, jocuri cu Jambo, trambuline și alte lucruri interesante. Poți face plimbări cu barca pe apă, poți avea parte de experiențe captivante precum Aqua Safari, poți trăi emoții mari în călătorii pe Victoria Freefall sau Kumba Twister și altele.

Vezi aici un video cu Serengeti Park:

10. Parcuri de distracții din Europa – Gardaland, Italia

Gardaland este cel mai bun parc de distracții din Italia și unul dintre cele mai apreciate parcuri tematice din Europa. La Gardaland, distracția este maximă. Aici există un parc de distracții, un acvariu cu tematică, un cinematograf 4D, restaurante, snack-baruri și două hoteluri de 4 stele, cu arhitectura de basm.

Parcul de distracții Gardaland este la sud de Lacul Garda și are 9 zone tematice captivante, cu scene din lumea fanteziei, a spațiului, istoriei și geografiei. Tinerii și adulții au parte de multă distracție aici, de spectacole, piese de teatru în aer liber, petreceri, momente și evenimente speciale, plimbări la Pădurea Fermecată, Copacul lui Prezzemolo, castelul medieval înconjurat de tobogane, parcul acvatic Legoland, unde sunt multe distracții pe apă, corabia care te introduce în lumea misterioasă a piraților și altele.

Vezi aici un video cu Parcul de distracții Gardaland:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.