Convingerea că nu suntem singurele fiinţe inteligente în univers nu este stranie; chiar deloc, căci în ziua de astăzi a crede în existenţa extratereştrilor este un fapt destul de comun. Există însă şi persoane care exagerează creând adevărate teorii ale conspiraţiei. Teorii ce implică idei atât de ciudate, încât nu putem decât ridica din ochi uimiţi la ideea că unii chiar sunt convinşi de realitatea lor.

Teorii care spun că întreaga civilizaţie umană este produsul unor civilizaţii extraterestre, teorii care spun că zeii omenirii (inclusiv Iisus) au fost extratereştri, teorii care spun chiar că marii lideri ai omenirii (preoţii şi liderii politici) erau ei înşişi fiinţe din spaţiu (sau erau consiliaţi de acestea).

Câteva teorii ale conspiraţiei legate de extratereştri şi OZN:

Guvernul american a trimis deja astronauţi pe planete populate de extratereştri

UFO
UFO sursa: www.historytv.eu/ro/history-ro

Se pare că americanii iubesc să creeze teorii ale conspiraţiei. Unele persoane spun că în cadrul incidentului de la Roswell a fost salvat un extraterestru care a acceptat apoi să escorteze oamenii pe planeta sa (care s-ar numi Serpo). Aceşti astronauţi s-ar fi întors pe Pământ dezvăluind că rasa de pe Serpo este una superioară, fiinţele trăind într-o societate utopică, fără războaie, fără guverne, într-o pace absolută (dar astronauţii respectivi ar fi murit curând de la radiaţii şi nu mai putem obţine mărturii). De altfel, există numeroase teorii care spun că Statele Unite au un program spaţial secret şi posedă o flotă spaţială.

Un satelit extraterestru orbitează în jurul Pământului

Există persoane sigure de faptul că noi, oamenii, suntem sub o constantă supraveghere (atât de către guverne, cât şi de către fiinţe din spaţiu). Astfel, s-a născut teoria că un satelit extraterestru, o navă din alte galaxii ar roti în jurul Terrei. Argumentele: semnalele radio stranii venite din spaţiu, pe care le receptează operatorii radio. Media a arătat chiar şi fotografii ale acestei misterioase nave. Satelitul ar avea scopul de a ne supraveghea şi de a încerca să ia legătura cu noi, de a iniţia comunicarea (prin acele semnale radio). Unii au dat chiar şi nume navei – Cavalerul Negru (The Black Night). Însă, bineînţeles, guvernele ascund adevărul…

Citește și:  Pictorul Camille Pissaro, unul dintre “parintii” impresionismului

Avionul Malaysia Airlines MH370 a fost luat de o navă extraterestră

Dispariţia avionului Boeing 777 cu 239 pasageri din martie 2014 ar trebui pusă pe seama extratereştrilor, spun unii. Doar aşa s-ar explica cum a fost posibil ca avionul să dispară fără urme. Se spune chiar că înainte ca radarele să nu mai depisteze avionul, au fost înregistrate pe radar semnale străine, provenite de la un obiect neidentificat aflat în zona în care avionul a dispărut.

Războiul viitor va fi între oameni şi extratereştri

Există persoane care nu sunt deloc convinse că rasele extraterestre ar avea intenţii bune. Dimpotrivă, s-a creat teoria că OZN-urile văzute din când în când pe cer sunt în misiune de recunoaştere pentru a plănui o viitoare invazie. Cine a văzut filmul Independence Day ştie cam despre ce ar fi vorba. Guvernele ascund realitatea, însă ştiu că o altă rasă plănuieşte o invazie. Cei ce cred aceasta spun că singura şansă a omenirii o constituie unirea tuturor naţiunilor, pentru a proteja Pământul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.