La începutul secolului XX, în orașul Deva, a luat naștere unul dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din regiune, Liceul Teoretic Sabin Drăgoi. Fondat într-un moment istoric crucial pentru România, acest liceu a devenit un simbol al educației de calitate și al dedicării pentru excelență.

liceul-teoretic-sabin-dragon-din-deva-judetul-hunedoara-fatada-laterala.jpg

În timp, instituția și-a câștigat renumele prin succesul și realizările elevilor săi. Un exemplu demn de menționat este victoria în concursul „Citești și câștigi„, care a adus liceului recunoașterea meritelor în domeniul cultural și academic. Acest succes evidențiază nu doar nivelul ridicat de pregătire a elevilor, ci și angajamentul profesorilor în cultivarea pasiunii pentru lectură și învățare​.

liceul-teoretic-sabin-dragon-din-deva-judetul-hunedoara-usa-din-lemn.jpg

În prezent, tradiția și excelența continuă să fie pilonii principali pe care se bazează liceul. Chiar dacă numele instituției s-a schimbat de-a lungul timpului, spiritul și valorile au rămas constante, menținând Liceul Sabin Drăgoi la standardele cele mai înalte ale educației.

liceul-teoretic-sabin-dragon-din-deva-judetul-hunedoara.jpg
fotografie-cu-liceul-teoretic-sabin-dragon-din-deva-judetul-hunedoara.jpg

Educația oferită aici este una completă și diversificată, urmărind formarea și consolidarea competențelor esențiale pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui elev. Rolul liceului în comunitate este unul semnificativ, contribuind la modelarea tinerilor și pregătirea lor pentru viitoarele provocări.

Citește și:  Biserica Sf. Voievozi din Târgu-Jiu – un sanctuar istoric

strada-pe-care-se-afla-liceul-teoretic-sabin-dragon-din-deva-judetul-hunedoara.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.