România se bucură de un litoral frumos şi accesibil pentru oricine vrea să ajungă la mare, fie doar pentru un sfârşit de săptămână. Pentru că, de obicei, noi, doamnele, luăm mereu în bagaje mai mult decît este nevoie, am realizat o listă scurtă de sfaturi şi 8 obiecte şi accesorii care pot fi luate în bagaj într-un weekend, pe litoralul românesc. Pentru excursii de câteva zile este important să aveţi anumite piese şi să învăţaţi să le împachetaţi strategic, aşa încât să încapă totul într-o geantă de voiaj.

8 piese vestimentare şi accesorii pentru un weekend pe litoralul românesc

O geantă de plajă – pentru un weekend la mare este nevoie doar de o singură sacoşă de plajă colorată care să se potrivească cu outfit-urile de peste zi şi seară, la ieşirile în oraş. Nu are sens să vă luaţi două, pemtru că nu este practic şi ocupă mult spaţiu în bagaj.

O cămaşă – de preferat ar fi să vă luaţi o cămaşă deschisă, cu nasturi care să se poată adapta în orice situaţie. Bumbacul, inul şi alte materiale uşoare sunt cele mai bune alegeri pentru vestimenţia de mare.

Un blazer lung– acesta merge şi la plajă, ziua şi la o ieşire la restaurant, la malul mării: trebuie doar să-l adăugați peste un top şi ținuta este gata!

Citește și:  Ucraina – în vâltoarea istoriei. Ce ştim despre ceea ce nu ştim?

 Un costum de baie – cu siguranţă costumul de baie este cea mai importantă piesă din bagajul unei doamne, însă recomandăm un constum de baie dintr-o singură piesă care să poată fi purtat şi ca body înainte de orele de plajă.

Un portfard pentru accesorii şi machiaj – un portofel multifuncţional cu fermoar, de dimensiuni medii, folosit, de obicei, pentru accesorii şi machiaj se poate utiliza pe post de clutch la o ieşire în club, în cele de 48 de ore de excursie la mare.

O pereche de pantaloni scurți – aceştia merg de minune la o plimbare cu bicicleta sau pentru o plimbare în oraș, pot fi combinaţi cu un tricou uşor sau luaţi peste costumul de baie dintr-o piesă.

Un colier – pentru un look casual, relaxat şi nu foarte sofisticat, un colier îndrăzneț din lemn sau plastic este de efect!

O pereche de sandale – acestea pot fi folosite şi la o plimbare pe plajă, dar şi la o ieşire în cluburile de pe malul mării.

După ce v-aţi asigurat că aveţi totul pregătit pentru un sfârşit de săptămână la mare, nu rămâne decât să porniţi la drum şi să vă bucuraţi de Marea Neagră şi de zilele cu soare de pe litoralul românesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.