Excentricul miliardar Clive Frederick Palmer are o idee incredibila de a impresiona intreaga lume. Vrea sa cumpere peste 100 de dinozauri mecanici uriasi din China pentru a popula cu ei un parc imens al statiunii Palmer Coolum Resort, din partea de vest a Australiei, zona Sunshine Coast.

Planurile sale sunt marete, iar rezultatul cu siguranta va fi impresionant. Daca am fi sa ne imaginam cum va arata padurea parcului cu dinozauri am putea spune ca miliardarul doreste sa construiasca un nou Jurassic Park, un colt de lume unde te poti intoarce in timp, unde vor locui dinozaurii giganti.

El are deja o copie a unui crocodil Deinosuchus care masoara 3,5 m si a unui dinozaur urias Tyrannosaurus Rex care masoara 8 m. Deinosuchus a fost cel mai mare crocodil preistoric care a existat vreodata si care se aseamana putin cu speciile de crocodili de astazi. Marimea sa este desigur mai mare fata de cea a crocodililor moderni, insa ceea ce conteaza este faptul ca poate oferi posibilitatea curiosilor de a vedea cat de mult au evoluat aceste specii in timp, de-a lungul a milioane de ani.

Citește și:  Torpila electrică marmorata (Torpedo marmorata), o pisică de mare de pe fundul ocenului
Crocodilul Deinosuchus din Cretacic, Foto: biggame.iza-yoi.net
Crocodilul Deinosuchus din Cretacic, Foto: biggame.iza-yoi.net

Scopul magnatului este sa realizeze cel mai mare parc de dinozauri din lume.

Numele parcului va fi ,,Palmer Coolum Resort Dinosaur Park” si va cuprinde nu mai putin de 149 de dinozauri mecanici in miscare, care vor avea inaltimea de 6 m iar unul Ruyangosaurus va fi inalt chiar de 10 m.

Mai mult decat atat miliardarul australian are in plan sa construiasca o copie exacta a vasului Titanic. El va cuprinde 840 de cabine realizate dupa schitele originale ale Titanicului si desigur se vor vinde bilete la clasa intai, a doua si a treia clasa. In anul 2016 spera ca vasul Titanic II sa fie gata de prima calatorie intre Southampton si New York.

Clive Palmer cu sotia Anna si fiica Mary, TItanic II, Foto: news.com.au
Clive Palmer cu sotia Anna si fiica Mary, TItanic II, Foto: news.com.au

Planurile de antreprenor ale lui Palmer au fost aprobate deja de catre Consiliul Regional din zona Sunshine Coast a Australiei. Cu siguranta autoritatile locale au luat in calcul faptul ca prin acest proiect parcul va atrage foarte multi vizitatori in regiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.