Centrul de știință din Cape Town este o facilitate de învățământ care utilizează metode eficiente de a preda știință, tehnologie, inginerie și matematică. Aceste metode se bazează, în principiu, pe utilizarea de ecrane interactive, evenimente și activități. Centrele de știință folosesc, de asemenea, noile tehnologii, cum ar fi mass-media de socializare, programe de educație bazate pe web și tehnici de predare și învățare la distanță.

Centrul de știință este un spațiu care își propune să îmbogățească curicula școlară și instruirea elevilor cu ajutorul exponatelor de clasă mondială, ce sunt concepute pentru a crește abilitățile și înțelegerea științei, a tehnologiei și a matematicii.

Acest centru este un loc dedicat familiilor, situat în suburbia Observatorului din Cape Town, este primul centru interactiv de știință din Africa de Sud. Turiștii se pot distra, în timp ce învăță despre descoperiri științifice și inovații tehnologice. Există peste 280 de ecrane, precum și o sală de spectacole, o cameră obscura, săli de calculatoare, laboratoare și o sală de expoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.