Reprezintă o variantă de cazare mai puțin obișnuită – hotel cu apartamente, dedicate celor care călătoresc cu familia numeroasă sau cu grupuri de prieteni. Hotel Regal din Sinaia este amplasat pe șoseaua Şoimului, pe drumul ce duce spre cota 1400. Este un loc cu adevărat regal, ținând cont că apartamentele dispun de suprafețe uluitoare, cuprinse între 50 și 240 metri.

Hotel Regal din Sinaia este încadrat la categoria de 3 stele și oferă cazare în 15 apartamente, începând de la cele standard și până la cele pe două etaje.

Decorul camerelor, extrem de intim în ciuda suprafețelor mari ale încăperii, asigură un sejur plin de veselie și relaxare, fiind bazat pe combinații de culori și elemente ce evocă natura. Predomină nuanțele de maro, crem și bej, dar și decorațiunile cu motive florale.

Apartamentele standard ale hotelului Regal din Sinaia au suprafețe de 50 de metri și se compun din dormitor, cameră de zi și baie privată. Dormitorul este matrimonial, cu pat pentru cupluri și dotat cu toate cele necesare – noptiere, măsuță de toaletă cu oglindă și scaun, dulap pentru haine. Dormitorul are balcon privat, cu vedere fie la grădină, fie la munte, în funcție de amplasamentul pe etaj. În camera de zi se regăsește zona de relaxare principală, (sub forma unei canapele extensibile), spațiul de cinat, (sub forma unei mese cu scaune pentru 4 persoane), comoda de televizor, un corp de vitrină cu rol de bibliotecă și spațiu de depozitat bunurile personale și bucătăria în stil american. Apartamentele hotelului Regal din Sinaia oferă turiștilor posibilitatea de a mânca în regim propriu, astfel că bucătăriile sunt complet și modern dotate, cu toată aparatura necesară preparării celor 3 mese ale zilei. Apartamentele standard sunt prevăzute cu 2 terase private. Baia apartamentului standard este spațioasă și plină de lumină naturală, datorită ferestrei de termopan. Mobilierul este de calitate excepțională și cuprinde chiuvetă, vas de toaletă și cadă de baie cu hidromasaj.

Apartamentele de familie ale hotelului Regal din Sinaia dispun de suprafețe de 90 de metri fiecare și sunt alcătuite din cameră de zi, două dormitoare, două balcoane și două băi private. Ambele dormitoare sunt matrimoniale, cu paturi pentru cupluri și cu mobilier specific – noptiere, masă de toaletă cu oglindă, spațiu pentru bagajele de mână, dulap de haine. Fiecare dormitor are propriul balcon de dimensiuni generoase. Camera de zi este foarte mare și luminoasă, amenajată cu o canapea extensibilă de 3 locuri și o canapea de 2 locuri, așezate în jurul unei măsuțe de cafea, din lemn masiv. Spațiul pentru luat masa se compune din masă cu 6 scaune, în continuarea bucătăriei în stil american. Cele două băi sunt un strop diferite: una este foarte mare, dotată cu cadă de baie cu jacuzzi, iar cea de-a doua este ceva mai mică, fiind prevăzută cu cabină de duș modernă.

Citește și:  Bustul lui Mihail Kogalniceanu din Galati : Obiective turistice Galaţi

Cele mai spectaculoase apartamente ale hotelului Regal din Sinaia sunt însă apartamentele duplex, situate pe 2 etaje. Acestea dispun de suprafețe spectaculoase, de 240 de metri, și se compun din cameră de zi, 3 dormitoare, hol cu canapea și baie de serviciu. Per total, există 5 balcoane private. Dormitoarele sunt matrimoniale, cu paturi duble, noptiere, dulap de haine și comode cu televizor. Fiecare dintre aceste 3 dormitoare dispune de propria baie spațioasă, luminoasă și modernă, dotată cu baie cu jacuzzi. Camera de zi este enormă, amenajată cu zonă de relaxare sub forma a 2 canapele extensibile, așezate în jurul măsuței de cafea. Spațiul pentru cinat este format dintr-o masă cu 10 locuri, dispusă central. Bucătăria este amenajată în stil american, cu toate utilitățile necesare. Camera de zi are ca element surpriză un șemineu din piatră, ce conferă încăperii un aspect extrem de tihnit, ca de poveste. La etaj, apartamentul duplex al hotelului Regal din Sinaia este prevăzut cu o cameră de zi mai mică și intimă, mobilată cu canapea extensibilă. Tot la etaj se găsește și a 4-a baie a apartamentului, dar din care lipsește cabina de duș sau cada.

Toate apartamentele hotelului Regal din Sinaia asigură clienților facilități de calitate: televizor cu ecran plat, acces gratuit la rețeaua de internet, frigider cu minibar, telefon, halate, papuci de unică folosință, articole cosmetice gratuite, uscător de păr. Bucătăriile sunt dotate cu cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, filtru pentru cafea și ceai, cuptor, prăjitor de pâine și plită.

Micul dejun nu se regăsește în prețul apartamentelor, dar poate fi servit contra cost la hotel Regal din Sinaia. Pe perioada anotimpului cald, mesele se iau pe terasa amenajată în aer liber, într-un atmosferă inspirată de peisajele montane, cu mobilier de lemn și decor din piatră. Aici se găsesc și facilități pentru grătar.

În mod gratuit, clienții hotelului Regal din Sinaia au la dispoziție și un centru spa, cu sală de forță prevăzută cu aparate moderne și o saună finlandeză.

hotel-regal-sinaia.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.