Leonardo DiCaprio este pasionat de dinozauri. Acest lucru a fost remarcat si de prietenii sai milionari care au dorit sa-i faca un cadou deosebit, un schelet de dinozaur. Acesta este cu totul neobisnuit prin felul cum arata dar trebuie sa va spunem ca este si foarte scump. Ei bine scheletul valoreaza mai mult decat resedinta celebrului actor, depaseste suma de 13 milioane de dolari.

La numai cei 38 de ani pe care i-a implinit Leonardo DiCaprio a tinut neaparat sa instaleze scheletul de dinozaur in interiorul proprietatii sale din Hollywood Hills. Astfel el a cheltuit o suma imensa ca sa-l instaleze cat mai bine iar apoi a glumit pe ideea ca ar dori sa-l vanda.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai bine platiti actori la ora actuala si se bucura de privilegiul de a primi cele mai bune roluri. A impresionat o lume intreaga prin marele Gatsby, iar acum urmeaza sa il joace pe celebrul Grigori Rasputin, una dintre cele mai enigmatice figuri din istoria Rusiei.

Citește și:  Uintatherium, un mamifer copitat primitiv din eocenul Americii de Nord

Actorul este fericit ca a primit acest rol, regia filmului va fi semnata de celebrul Steven Spielberg, iar scenariul este scris de Jason Hall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.