In anul 1769, regele Charles al III-lea al Spaniei i-a ordonat parintelui Junipero Serra sa infiinteze California Mission Chain, in dorinta de a-si extinde influenta din acea regiune. De fapt, regele Charles al III-lea si-a dorit infiintarea unor asezari care mai tarziu sa fie declarate parti ale dominatiei spaniole, ceea ce s-a si intamplat, in pofida faptului ca, la acele vremuri, numarul tarilor care veneau in Alta California era mare. Fiecare misiune a fost construita in aceeasi regiune, cu cate o manastire mica, clopotnita si alte cateva cladiri.

Mission San Juan Capistrano1

Asezarile erau conduse de calugari, ei avand ca scop principal convertirea indigenilor la crestinism. Cu toate acestea, in cativa ani, lista de prioritati a calugarilor avea sa se schimbe. Ei au inceput sa construiasca si alte cladiri, creandu-si toate conditiile necesare unui trai decent, de la amenajarea de gradini pana la cresterea animalelor. Mission San Juan Capistrano, botezat astfel dupa Sf. John de Capistrano din Italia, a fost fondat in anul 1776.

Citește și:  Gradina Botanica Brooklyn: Obiective turistice SUA - New York

Mission San Juan Capistrano11

Considerata o oaza de liniste chiar si azi, frumoasa asezare, ce se intinde pe o suprafata de 4 hectare, respectiv 10 acri, dispune de o gradina la fel de fermecatoare, gradina ce a fost amplasata in curtea bisericii reconstruita in anul 1920. Paturile de flori, copacii si cele cateva specii de plante rare formeaza “cele patru gradini”, cu toate ca vizitatorii care vin aici nu observa faptul ca au fost distribuite astfel. Mission San Juan Capistrano, ce se afla in localitatea cu acelasi nume, este unul dintre giuvaierele zonei si merita vizitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.