Ontario este o provincie canadiană, localizată între Marile Lacuri și golful Hudson. Este cea mai industrializată provincie din Canada. Capitala provinciei este cel mai mare oraș din Canada, Toronto, situat pe malul nordic al lacului Ontario. Capitala națională a Canadei, Ottawa se află în estul provinciei.

Lacul Ontario
Lacul Ontario

Provincia se întinde pe o suprafață de 1.076.395 kilometri pătrați și are 12.541.410 locuitori, majoritatea comasați în sudul provinciei, in fâșia fertilă și temperată dintre lacul Ontario, lacul Erie și valea râului Lawrence.

Niagara Falls
Niagara

În regiunea Ontario se află și vestita cascadă Niagara. Datorită renumitei cascade, Niagara Falls este o faimoasă destinație turistică si o importanta sursa de electricitate pentru regiunea Ontario. Orasul este conectat cu partea americana prin cateva poduri cum ar fii Rainbow, Whirlpool, si Queenston-Lewiston.

La origine numindu-se Elgin,comunitatea s-a unit cu oraselul Clifton in 1856 si a fost cunoscuta sub acest nume pana in anul 1881 cand denumirea a fost schimbata in Niagara Falls.

Quebec-City este capitala provinciei Quebec, fiind unul dintre cele mai vechi orase din America de Nord, avand o vechime de aproape 4 secole.

Citește și:  Popasuri pe Drumul Mătăsii

Ce il recomanda ca posibila destinatie pentru noua ta viata?

Este un centru economic important in regiune, este usor accesibil, costurile nu sunt ridicate, iar rata criminalitatii este scazuta. In plus, poti sa-i oferi familiei tale un mediu sanatos in care sa traiasca, datorita aerului curat si a numeroaselor parcuri si locuri de joaca pentru copii.

Unde pot lucra in Quebec-City?

Regiunea are o economie dinamica, in permanenta crestere, mai ales in sectorul serviciilor. Exista si slujbe disponibile in industrie, dar principalii angajatori din regiune sunt companiile din sectorul asigurarilor, al tehnologiei informatiei sau din sectorul financiar. Parcul tehnologic din Quebec-City a devenit in ultimii ani un for important pentru cercetatorii din domenii variate.

Unde ma simt bine in Quebec-City?

Numeroase festivaluri au loc in oras, iar arhitectura orasului este deosebita, invitandu-te la o plimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.