Anual, de zilele aniversare ale Spitalului Județean de Urgență Zalău în piața de marmură se desfășoară evenimentul „Erou pentru o zi”.

vedere-cu-piata-de-marmura-din-zalau-judetul-salaj.jpg

În cadrul acestui eveniment participanţii învăţă să acorde primul ajutor în caz de stop cardiac (suportul vital de bază) pe manechine, sub coordonarea asistenţilor medicali din Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ai Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sălaj, a instructorilor şi elevilor Şcolii Postliceale Sanitare.

piata-de-marmura-din-zalau-judetul-salaj.jpg

Anual, de zilele aniversare ale Spitalului Județean de Urgență Zalău în piața de marmură se desfășoară evenimentul „Erou pentru o zi”. Acest eveniment atrage sute de vizitatori, inclusiv familii cu copii, oferind diverse activități educative și de divertisment, precum simulări de intervenții medicale și ateliere interactive.

Pe lângă evenimentul anual „Erou pentru o zi”, Piața de marmură găzduiește numeroase alte activități culturale și festivaluri care animă viața comunității. Fie că este vorba de concerte, expoziții de artă sau târguri de Crăciun, piața devine un loc vibrant, plin de energie și culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.