În inima orașului Roșiorii de Vede strălucește Grupul Școlar Agricol, o instituție de învățământ ce își continuă tradiția începută ca Școala de Meserii. Cu o istorie îndelungată și o reputație remarcabilă, această școală este un adevărat pol de excelență în educația profesională din Teleorman.

informatii-despre-scoala-de-meserii-azi-grupul-scolar-agricol-din-rosiorii-de-vede-judetul-teleorman.jpg

Înființată în anul 1818, sub denumirea de Școala de Meserii, această instituție a evoluat de-a lungul timpului, adaptându-se nevoilor și cerințelor societății contemporane. Astăzi, Grupul Școlar Agricol din Roșiorii de Vede este un reper al educației profesionale din regiune, oferind programe de studiu moderne și relevante pentru piața muncii.

alee-de-la-scoala-de-meserii-azi-grupul-scolar-agricol-din-rosiorii-de-vede-judetul-teleorman.jpg

Cu o gamă variată de programe educaționale în domeniul agricol, zootehnic și tehnic, Grupul Școlar Agricol din Roșiorii de Vede își pregătește elevii pentru o carieră de succes în diverse sectoare ale economiei. Dotările moderne și resursele educaționale de ultimă generație asigură o experiență de învățare completă și captivantă.

prim-plan-cu-scoala-de-meserii-azi-grupul-scolar-agricol-din-rosiorii-de-vede-judetul-teleorman.jpg

Pe lângă cursurile teoretice, elevii beneficiază de oportunități de practică în ferme și laboratoare specializate, unde își pot dezvolta abilitățile practice și competențele necesare în domeniul lor de studiu. Astfel, absolvenții Grupului Școlar Agricol din Roșiorii de Vede sunt căutați pe piața muncii și se bucură de perspective de carieră promițătoare.

Citește și:  Biserica Adormirea Maicii Domnului – Olari din Curtea de Argeș: bijuteria spirituală a orașului

scoala-de-meserii-azi-grupul-scolar-agricol-din-rosiorii-de-vede-judetul-teleorman.jpg

Cea mai recentă dotare a școlii este un laborator de cercetare și inovare în agricultură, finanțat prin fonduri europene, care oferă elevilor posibilitatea de a se implica în proiecte de cercetare aplicată și de a experimenta tehnologii moderne în domeniul agricol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.