Complexul Gokarna Forest Golf Resort & Spa din Katmandu, Nepal

Situat în adâncul pădurii Gokarna care, tradițional, este terenul de vânătoare al familiei regale din Nepal, aflat la limita orașului Kathmandu, capitala Regatului din Nepal.

cn_image_0.size.gokarna-forest-resort-kathmandu-kathmandu-nepal-108982-1Un drum împădurit, cu urcușuri conduce spre cele 16 cabane care formează complexul hotelier, ascuns în pădure și înconjurat de copaci bătrâni. O cabană adiacentă restaurată, odată folosită de familia regală, este acum recepție, bar și restaurant într-o ambianță naturală. Facilitățile sale includ o zonă spa care propune clienților tratamente de întinerire, ayuverdice, cu plante și ceaiuri din plante.

Gokarna-Golf-Course01Clubul de sănătate este dotat cu piscină interioară, cu temperatură controlată, camere de schimb, saună, cameră cu aburi și jacuzzi. Sala de gimnastică este una dintre cele mai bine echipate din țară, iar terenul de golf, adăpostit între copacii seculari, este punctul forte al locului. Liniștea, facilitățile de lux, izolarea în pădurea adâncă subtropicală sunt calitățile acestui hotel luxos, care folosește ingrediente naturale în meniuri, în tratamente spa și în tot ceea ce oferă clienților săi.

cn_image_2.size.gokarna-forest-resort-kathmandu-kathmandu-nepal-108982-3Lapa Rios Ecolodge, Peninsula Osa, Costa Rica

Este așezat într-o rezervație naturală care se întinde peste mai mult de 500 de hectare de pădure tropicală, din America Centrală. Hotelul este un paradis pentru iubitorii de viață sălbatică, păsări, natură conservată și plaje.

001687-01-exterior-aerial-view-trees-daytimeCele 16 vile private, aliniate pe marginea golfului Dulce la oceanul Pacific, la 100 m deasupra nivelului mării, cu priveliște panoramică asupra oceanului sunt fantastice. Treptele care urcă la cabane și poteca șerpuită de pe plajă continuă la toate cabanele și la recepție.

cn_image_4.size.lapa-rios-ecolodge-puntarenas-puntarenas-costa-rica-109734-5Proprietatea este clădită cu materiale locale, în armonie cu natura și se îmbină perfect cu mediul unde sunt situate. Din acest motiv, locul a fost premiat pentru calitățile sale ecologice și pentru ideea de ecoturism pe care o reprezintă.

În jurul cabanelor, sunt animalele specifice zonei care pot fi văzute în mediul lor natural: maimuțe, papagali colorați, pume, păsări tucani, broaște de copaci. Celor cărora le place traiul în mijlocul pădurii, în confort, liniște cu animale din ecosistemul pădurii tropicale atât de pline de viață lângă ei, sunt bineveniți.

cn_image_0.size.lapa-rios-ecolodge-puntarenas-puntarenas-costa-rica-109734-1Complexul Alila Villas Uluwatu din Bali, Indonezia

Este așezat pe un platou înalt, ridicat pe faleza calcaroasă, scăldată de ocean.

167_109_IMG_5664_resizeAici este un loc perfect pentru relaxare, designul, atmosfera, serenitatea și condițiile oferite sunt ultra luxoase.

where-to-stay-bali-indonesia-alila-villas-uluwatu-116Apa înconjurătoare dă un aspect pitoresc locului și totul, în întregime,  este deosebit de echilibrat.

fzCgxAici se servesc meniuri organice, iar hotelul este prietenos cu mediul înconjurător, calitate apreciată de mulți clienți.

B5a8uSonevo Kiri by Six Senses, Koh Kood, Tailanda

Unicitatea acestui hotel este creată de un grup de profesioniști care au urmărit ca locul să fie valorificat din toate punctele de vedere, astfel s-a creat o experiență pozitivă în valorificarea naturii.

Soneva-Kiri-by-Six-Senses.1Situat pe o faleză înaltă de 100 m în peninsula Bukit, hotelul combină luxul cu designul modern.

Soneva-Kiri-by-Six-Senses-Resorts-and-SpasPersonalul de aici folosește tot arsenalul cunoscut pentru ca dezideratele ecologice să fie satisfăcute. Folosind produse și articole naturale de la bucătarul șef, până la profesioniștii de la spa, sunt dedicați ecologiei.

soneva-kiri-six-senses-koh-kood_6Marca „six senses” este sinonimă cu armonia dintre individ și mediul înconjurător. Desfășurat în 65 de vile de 2 sau 3 camere, hotelul îmbină în mod natural în design apa din piscine, copacii naturali, lemnul de tek și oceanul care poate fi admirat din absolut toate camerele.

137216Hotelul Thonga Beach Lodge Sun Sofaris din Maputuland, KwaZulu-Natal, Africa de Sud

Este situat pe un țărm liniștit la ocean.

Thonga-beach-lodge2Cele 24 cabane luxoase sunt locul ideal pentru a descoperi sălbăticia plajelor de pe continentul african. Mabibi este un loc magic de pe coastă, cu păduri, pășuni, lacuri strălucitoare și plaje nisipoase.

Maputaland. KwaZulu Natal. South AfricaApele calde ale Africii de Sud oferă posibilități de scuba diving. Se pot experimenta, în acest loc, înotul cu delfinii, observarea balenelor și a rechinilor care trec în larg. Hotelul este la doar 25 de minute de Lacul Sibaya, cel mai mare lac de apă dulce din țară, parte a Parcului Simangaliso Wetland, inclus în patrimoniul mondial.

Citește și:  Florenţa verde: Grădinile Boboli

DSCF1017-2Cabana Paper Cradle Mountain Lodge din Munții Cradle, Tasmania

Este considerată ca una dintre experiențele iconice ale Australiei.

a3e116LLocalizat în Parcul Național St. Clair, una dintre cele mai sălbatice regiuni din Tasmania, la 2 ore din Launceston și la 1.5 ore din Devonport, acest eco-hotel oferă o evadare în natură, meniuri și băutură locală, tratamente spa, peisaje care îți taie respirația și o natură sălbatică. Locul oferă 4 stiluri diferite de cazare, începând de la cele uzuale din cabane, la luxoasele suite de hotel.

Cradle-Mountain-Lodge-Tasmania-1_bigComplexul Gayana Eco Resort din Borneo

Situat în pădurea și jungla tropicală de pe coastă este cadrul natural perfect pentru cele 44 de vile lacustre care sunt proiectate pentru vacanțe memorabile. Se poate face surf în ocean, la poalele muntelui Kinabalu de la orizont.

01Stațiunea are și un centru de cercetare marină, protejează recifii de corali, un soi de scoică uriașă, oaspeții putând participa la conservarea și protejarea animalelor, la programele de voluntariat pe care le derulează Centrul Marin de Cercetare Marină.

Ocean Villa, Gayana Eco Resort,Gaya IslandCentrul spa The Solace oferă tratamente faciale, folosite de nativii din Borneo, masaj și tratamente corporale speciale, inspirate din produsele locale, cele mai fine meniuri cu fructe de mare cu produse din ferma ecologică proprie. Atributul principal al stațiunii este găsirea echilibrului perfect între gândirea ecologică inovatoare și luxul studiat în detaliu.

006527-06-resort-overviewHotelul Oasr al Sarab din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Este un loc care, experimentând luxul și confortul în mijlocul deșertului,  oferă celor doritori de a se plimba cu cămila sub soarele arzător, pe dunele din jur, un lux de excepție.

20100130_spotlight-qasr-al-sarab1Piscinele și decorul tipic arab, cu specific de deșert, locul din pustiul Liwa, unul dintre cele mai mari din lume și conceput pe sistemul de vile individuale, luxoase fac din stațiune un loc special. Apa din hotel este recuperată pentru a iriga plantația oazei din jur, iar facilitățile complete oferite aici în spa-ul și în centrul de întreținere sunt produse organice, unele locale.

cn_image_1.size.qasr-al-sarab-desert-resort-by-anantara-abu-dhabi-abu-dhabi-united-arab-emirates-111446-2Cele 206 camere, vile și de tip suit sunt dotate cu piscine, 3 terenuri de tenis, facilități pentru tir cu arcul, bibliotecă, se organizează trasee pentru plimbări cu cămila, pe dune și prin deșert, există club pentru copii și adolescenți, dresaj de șoimi.

007187-11-library-collection-unique-artefactsHeritance Kandalama Resort din  Dambulla, Sri Lanka

Este la 11 km de stânca Sigiriya, locul unde a existat un vechi palat din anii 495 e.n., fiind construit pe vârful acesteia.

heritance-kandalama_kh-night-1Hotelul de 5 stele este perfect încadrat în mediul înconjurător, între lacul Kandalama și pădurea Sigiriya. Heritance Kandalama este un exemplu de filozofie Bawa care adaptează arhitectura la mediul din care face parte. Hotelul este în zona uscată a regiunii, de aceea are un acoperiș plat, în stil minimalist și simplu.

Green-CliffHotelul cu 152 de camere este construit în așa fel, încât să protejeze aria în care se află. Și, de aceea, animalele circulă prin hotel libere, designul le permite, lacul Kandalama nu este atins în nici un fel, apa extrăgându-se din puțuri.

Aceasta se reciclează printr-un sistem sofisticat, cel mai sofisticat din Sri Lanka, fiind folosită la irigații în grădină. Administrația hotelului a replantat și conservat o mică pădure, în împrejurimi, pe care o administrează.

8Hotelul Manda Bay din Peninsula Manda, Kenya

Este unul  privat, înconjurat de plaje pustii și păduri virgine.

manda_bay_kenya_manda_island_lamu_6Oaspeții hotelului sunt izolați în cele 16 spații, pe țărmul cu verande umbroase și priveliști spre apa golfului.

manda-bay-4_940_529_80_s_c1Bucătăria locului este o îmbinare dintre cea swahili și europeană, peisajele îți taie respirația și interacțiunea cu localnicii și modul lor de viață sunt câteva dintre ofertele locului.

manda_bay_kenya_manda_island_lamu_5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.