Acacia Bay este o comunitate aflată pe malul de vest al Lacului Taupo în Noua Zeelandă. Aici există patru zone principale de plajă. Acacia Bay este locul unde se află Tauhara Trust, un centru de retragere și de centrul de pionierat pentru relansarea horticulturii organice și biodinamice, sit care se află aici de mai bine de 30 de ani, încă din în 1971.

Centrul are nişte rădăcini esoterice şi a fost fondat în 1939 de către văduva Doctorului Robert Felkin, un membru remarcabil al Ordinului Stella Matutina și Ordinului Golden Dawn.

La Acacia Bay cazarea este disponibil într-o gamă de opțiuni care se potriveşte pentru toate bugetele şi toate preferinşele. Cazarea la Acacia Bay include hoteluri de cinci stele, moteluri, cabane de lux, staţiuni de relaxare. Unele locaţii de cazare oferă cazare exclusivă pentru femei, hoteluri gay friendly. Alte unităţii de cazare pot oferi facilități pentru animale de companie, terenuri de joacă și terenuri împrejmuite în condiții de siguranță pentru copii.

Citește și:  Traditii bizare, unele din ele perpetuate până în prezent

Principala atracţie a regiunii este Lacul Track care se află după malul vestic al Lacului Taupo, cel mai mare lac din Noua Zeelandă. Traseul oferă o experiență plăcută indiferent de vreme. Aici se poate face echitaţie prin pădurile native, unde sunt nişte priveliști uimitoare ale Lacul Taupo şi ale Parcului Național Tongariro. Turiştii au opțiuni de echitaţie cu trasee complete împreună cu profesori individuali, care pot dura până la 2-3 zile.

Se poate alege o gamă largă de opțiuni de cursuri de echitaţie ca durată, în funcție de nivelul de experiență și de timpul disponibil al turiştilor. Cei care aleg excursii complete îşi pot face plimbările în natură în timp ce bagajele li se vor livra peste noapte la destinația ajunsă.

Pe marginile lacului Taupo se poate face camping sau picnicuri, plajă şi înot într-un peisaj natural aproape sălbatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.