Agnos este o aşezare în Kasteli în Heraklion, în regiunea Creta din Grecia. Agnos se află la jumătatea drumului dintre Kasteli şi Chersonisos. Kasteli este oraşul principal cel mai apropiat de Agnos. Acesta reste înconjurat de un peisaj frumos și are aproximativ 3.000 de locuitori. Clima din zonă este excelentă, cu soare cea mai mare parte a anului. Aici se poate găsi tot confortul și facilitățile pe care un oraș le poate oferi.

Pentru a ajunge la Agnos există un serviciu regulat autobuze care se poate lua din Heraklion. Turiştii pot ajunge pe jos cu ușurință toate atracțiile turistice locale. Muzeul de Arheologie din Heraklion se află la o distanţă de mai puţin de 20 de minute de mers cu mașina.

Muzeul de Arheologie din Heraklion
Muzeul de Arheologie din Heraklion

De asemenea, turiştii pot merge şi la alte obiective turistice din apropiere. Creta Golf Club este unul dintre puținele terenuri de golf din Grecia și cel mai prestigios. Acesta găzduiește turnee, cum ar fi ProAm Aegean Airlines și turneul anual Internaţional Diaspora. Aquaworld Aquarium este un muzeu de istorie naturală din Hersonissos, Heraklion aflat în apropiere de orăşelul Agnos.

Citește și:  Alsacia - Franta: Orașe de vizitat

Fondat în 1995, Aquaworld a fost dezvoltat de scoțianul John Bryce McLaren. Cea mai mare parte a animalelor ţinute aici fie au fost salvate, fie au fost animale de companie nedorite, care au acum o casă în acest mediu de îngrijire. Aquaworld este deschis zilnic de la 1 aprilie până la 31 octombrie a fiecărui an. Acesta este unul dintre cele trei acvarii din Grecia.

În Agnos facilităţile de cazare sunt diverse, aici se găsesc în mare parte vile şi pensiuni pitoreşti. O variantă ar fi Metohi House, o vilă situată ideal chiar în mijlocul orăşelului. Facilitățile oferite includ depozit de bagaje, o piscină în aer liber și o terasă. Camerele oferă un balcon, un televizor și o bucătărie completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.