Al Samal cunoscut şi sub numele de Madinat Al Shamal este un oraș mic din Qatar. Orașul Al Samal a fost fondat în anul 200 când coloniști din insula mediteraneană de Creta ajuns în zonă. Unicitatea locului constă în faptul că Madinat Al Shamal este înconjurat pe toate cele trei laturi de Golful Persic. Doar partea de sud a locului este legată de continent.

Madinat Al Shamal este situat în punctul cel mai nordic al peninsulei de Qatar. Acesta include şi zona care cuprinde regiunea Ras Rakan. Frumuseţea locului este accentuată de apele albastre ale Golfului Persic în toate cele trei direcții. Madinat Al Shamal în Qatar se învecinează cu două municipii. Cele două municipii sunt Al Ghuwariyah și municipiul Al Khawr. Madinat Al Shamal se află la aproximativ 50 de kilometri distanță de Doha, capitala Qatarului.

Medinat Al Shamal
Medinat Al Shamal

Conducătorii istorici din regiunea Madinat Al Shamal au fost familia Al Thani. Familia Al Thani a format emiratul de guvernământ din Qatar. Populaţia etnică a regiunii este formată din triburile de beduini.

Citește și:  Mali: Țări de vizitat

Posibilităţile de distracţie sunt variate, cu numeroase surse de divertisment pentru turiști cât și pentru oamenii de rând din oraş. Există mai multe surse de divertisment în regiune pentru copii sub forma de parcuri tematice și parcuri de divertisment, centre în mall-uri, dar şi ample oportunități de recreere pentru adulți. Cluburi, restaurante şi baruri care sunt deschise până noaptea târziu.

alergari pe faleza Al Shamal
alergari pe faleza Al Shamal

Turiştii pot face jogging în aer liber de-a lungul falezei la malul mării. Aici sunt bărci tradiționale ce îşi așteptă pasagerii lor pentru croaziere în Golful Persic.

La Madinat Al Shamal este un loc unde vizitatorii și rezidenții pot găsi o gamă largă de activități de interior şi exterior pentru a ajuta la menținerea unei vieţi sănătoase. Turiştii se pot relaxa la Spa-uri și săli de sport sau fitness complet echipate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.