Muzeul Togryers sau Muzeul de transport Riders reprezintă patrimoniul cultural și istoric din orașul Ceres din Africa de Sud. Dintre exponatele muzeului sunt o serie de elemente, inclusiv documente, obiecte care fac parte din cultură, obiecte din natură, din cercetare și multe altele, care oferă o introspecție în istoria zonei. Turiștii descoperă cum cărăușii ce transportau produse în anii 1800 au traversat cu vagoanele lor încărcate cu animale peste munții uriași cu mare dificultate pentru a ajunge în orașul Ceres, un oraș renumit pentru cultivarea fructelor. Vizitatorii mereu se bucură de imaginile vagoanelor de transport folosite în acele vremuri și dificultățile cu care s-au confruntat pionierii în transporturi.

Ceres Togryers’1

Acest muzeu este o atracție minunată pentru iubitorii de istorie, iar turiști au parte de un tur foarte interesant. Misiunea muzeului este de a descrie patrimoniul natural și cultural al zonei orașului Ceres. Muzeul își menține reputația ca o instituție de importanță culturală care promovează patrimoniul istoric și cultural.

Citește și:  Kalk Bay Harbour: Obiective turistice Africa de Sud - Kalk Bay

Muzeul este proactiv atunci când vine vorba de educație, conservare și încurajarea comunității locale să se implice în proiectele muzeului. Există astfel un volum mare de informații din istoria foarte bogată aorașului Ceres, unele dintre acestea incredibile.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut:
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.