Stațiunea Sf. Constantin și Elena este cea mai veche stațiune de pe litoralul bulgăresc. Aceasta a fost înființată ca un centru balneologic în 1908. Stațiunea este potrivită pentru persoanele care își doresc să se relaxeze deoarece aici au parte de aer proaspăt, izvoare cu apă minerală și mare. Pe lângă acestea turiști pot beneficia de complexe balneologice, piscine cu apă minerală fierbinte, faimoase pentru efectele curative.

Alte elemente de atracție pentru vizitatori sunt : vechiul parc cu chiparoși, crini și smochini, golfurile liniștite, plajele cu nisip fin și izvoarele minerale, hotelurile confortabile, restaurantele moderne și posibilitățile numeroase de distractie. Aici se pot desfășura diverse activități sportive de vară: echitație, yachting, minigolf, tir cu arcul, plimbări cu bicicletele, schi nautic, schi-jet, sau plimbări cu hidrobicicletele.

Plaja este formată din perindarea golfulețelor cu nisip fin și formatiuni pietroase. Aspectul particular al plajei este reprezentat prin prezența izvoarelor geotermale care se varsă direct în mare unde se fac cure de tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.