Elenite este o oază de liniște deoarece este o stațiune mică, ferită de ochii lumii. Elenite este situata in partea de sud a Mării Negre, la circa 10 kilometri de Sunny Beach și 5 kilometri de Sveti Vlas. La o distanță de trei sferturi de oră de mers cu mașina se află orașul Burgas, pe care îl puteți vizita oricând doriți.

Elenite Royal Hotel
Elenite Royal Hotel

Aici marea este calmă și climatul favorabil, dar și posibilitățile de tratament asigură o vacanță relaxantă turiștilor pe toată perioada verii. Stațiunea beneficiază de o poziție bună la poalele munților, astfel vă puteți bucura și de mare și de munte. Elenite nu are niciun element dintr-o localitate obișnuită. Stațiunea este formata exclusiv din hoteluri, și de aceea este locul perfect pentru relaxare.

Plaja se întinde pe o suprafață de 800 de metri, și aici vă puteți bucura de diverse activități subacvatice sau puteți doar să vă jucați pe plaja pentru a vă bronza perfect.

Statiunea are și un mini Aqua Park în care intrarea este liberă, singura taxa fiind cea pentru închirierea unui șezlong.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.